„Life Unstoppable“ – prva virtuelna interaktivna konferencija

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd najavila je održavanje prve interaktivne, virtuelne konferencije pod nazivom „Life Unstoppable“, kada će biti predstavljene poslednje inovacije na polju pametnih telefona, nosivih uređaja, televizora, audio opreme i kućnih aparata. Za sve prisutne, kompanija će demonstrirati kako Samsung inovacije stavljaju u fokus korisnika i njegove potrebe, pružajući mu mnoštvo mogućnosti za neometano i neograničeno umrežavanje. Demonstratori i specijalni gosti će tokom 45 minuta ture pokazati na koji način novi uređaji nude autentična rješenja na polju kućne zabave, umreženog gejminga, ali i kreativnosti na poslu i tokom slobodnog vremena.

Ovaj interaktivni događaj će zainteresovanima omogućiti da iz udobnosti svojih domova upoznaju i istraže nove proizvode, poput mobilnih telefona, televizora i kućnih aparata. „Uzbuđeni smo zbog transformacije načina na koji ove godine predstavljamo nove proizvode. Digitalna konferencija samo je jedan od načina na koji Samsung prilagođava svoje poslovne aktivnosti novim okolnostima i globalnim promjenama koje su nas zadesile. Uz to, nastavljamo da razvijamo i autentične inovacije za korisnike i društvo, pa ćemo u septembru prikazati kako naša umrežena, inovativna tehnologija pokreće život bez ograničenja“, izjavio je Benjamin Braun, direktor odjeljenja za marketing u kompaniji Samsung Europe.

Prva virtuelna interaktivna konferencija „Life Unstoppable“ će se održati 2. septembra od 10 časova i biće otvorena za medije i partnere.

„Galaxy Unpacked“ – lansiranje novog pametnog telefona

Svoj svjetski medijski događaj, kompanija je rezervisala za 05. avgust u 10h.

Prijatno smo iznenađeni mističnom bronzanom bojom i zaključujemo da je vjerovatno riječ o novom Samsung Galaxy Note 20 pametnom telefonu. Tim kompanije Samsung je marljivo radio na novim tehnologijama i dizajnu, sakupljajući komentare i nova korisnička iskustva u ovim izazovnim vremenima. U zvaničnom saopštenju od 06. jula čelnici su izjavili da uprkos pandemiji profit je na zadovoljavajućem nivou a zahvaljujući brojnim segmentima posebno ističući monitore i prodaji širom svijeta.

Zdravlje i sigurnost su im na prvom mjestu pa su se iz Samsunga odlučili da, kako svoje zaposlene, tako i partnere iz medija iz Crne Gore ugoste na virtuelnom događaju. Imajući u vidu da je riječ o tehnološkom gigantu, očekujemo iznenađenje i u ovom formatu direktno iz studija iz Koreje, po prvi put ikada.