1. Retro okrugle naočare

Moderna i mladalačka okrugla stakla sa ramovima u efektnim bojama asociraju nas na muzičke festivale, dnevne žurke na plaži i bazenu i dobar ljetnji provod. Savršene su za casual kombinacije i daće vašem stylingu potpuno šik notu. Osim supermodernog dizajna, prikazane Parafina naočare izrađene su od ekoloških materijala bez alergena.

2. Naočare “kornjačin oklop”

Za ljubitelje vintidž stila Parafina predstavlja popularne „tortoiseshell“ sunčane naočare inspirisane kornjačinim oklopom. Sedamdesetih godina predstavljale su potpuni hit, a danas su ponovo u modi i predstavljaju zaštitni znak vanvremenskog stila. Ukoliko želite da povežete trend i klasiku, ovaj model je pravi izbor za vas. Pored toga, okvir je izrađen od reciklirane plastike, dok su sočiva polarizovana i nude apsolutnu zaštitu i apsorpciju UV400.

3. Naočare sa crnim okvirom

Ako pratite modu i volite naočare, sigurni smo da imate više modela koje mijenjate u zavisnosti od outfita. Ipak, crne naočare su must-have za sve one šarene kombinacije koje ne možete uklopiti uz neku drugu boju ili, pak, za popularni #allblackoutfit. Odaberite kvalitetne Parafina naočare sa ekološkim okvirom i polarizovanim sočivima koja pružaju apsolutnu zaštitu.

Vreme je da odaberete savršene naočare za ljetnje avanture, a uz Parafina modele ne morate da brinete jer su njihova sočiva izuzetno otporna na udarce, pa ih slobodno možete nositi tokom aktivnosti na otvorenom. Kreirajte trendi outfit uz nove naočare koje će svi primijetiti!