Novom Fashion & Friends digitalnom kampanjom prizivamo tople dane koji su pred nama i donosimo vam najbolje od komada u kojima ćete poželjeti da spremno dočekate ljetnju sezonu. Inspirisani suncem, morem, autentičnim bojama i oblicima, vodimo vas u novu fashion avanturu i pozivamo na uživanje u najtoplijem godišnjem dobu. “FEELS LIKE SUMMER kampanja će vas podstaći da i ove ljetnje sezone hrabro eksperimentišete bojama i krojevima!

Sa bijelom bojom nikada nećete pogriješiti, pa je tako i ove sezone ova boja odličan saputnik u vrelim letnjim danima. Istaknite svoj ten u bijelom Calvin Klein kupaćem kostimu, a za dodatni efekat idealna je kombinacija sa Miss Sixty bijelom košuljom.

Boja koja se izdvaja i prijeti da postane glavni trend ove sezone je definitivno ljubičasta. Izdvojili smo elegantnu Liu Jo haljinu u kombinaciji sa efektnom torbicom i cipelama u istoj boji, u kojoj ćete zablistati u večernjim satima pod otvorenim nebom.

Ko kaže da kupaći služi samo za nošenje na plaži? U kombinaciji jednodjelnog kupaćeg kostima koji može poslužiti kao body, i flare jeans-a sasvim sigurno ćete iskoračiti iz svoje zone komfora.

U muškoj kolekciji dominiraju izuzetno udobni krojevi, a ključni komad ove sezone je košulja sa cvjetnim printom.

Najpoželjnije komade iz ljetnjih kolekcija svjetskih modnih brendova Hugo, Replay, Diesel, Calvin Klein, Versace Jeans Couture, Guess, Liu Jo, Tommy Hilfiger i mnogih drugih možete pronaći u Fashion&Friends multibrend radnjama u Podgorici, Kotoru, Budvi, Nikšiću i Baru, mono brend radnjama, kao i na fashionandfriends.com online shop-u.