S jesenjim trendovima i urbanim kolekcijama svjetskih modnih brendova, u vodeći regionalni multibrand concept store Fashion&Friends stigla je i potpuno nova modna poslastica: Versace Jeans Couture.

Barokni glam, jarke boje i joie de vivre na italijanski način savršeno opisuju ovaj brend, kojeg su osamdesetih godina stvorili zajedno Donatella i Gianni Versace. Jednostavnost nikada nije bila svojstvena ekstravagantnoj estetici Versace Jeans Couture. Brend predstavlja spoj visoke mode i savremenog urbanog konteksta, a njegov strastveni pristup modi rezultira vibrantnim kolekcijama koje pršte pozitivnom energijom.

Trendseteri poznati po besprekornom street style-u, kao i modni zaljubljenici čija filozofija glasi „manje nikad nije više”, uživaće u baroknim motivima i animal printovima, koje mogu da upare sa zlatnim aksesoarom i detaljima .Košulje upečatljivih dezena koje nas poput vremeplova vraćaju u devedesete, džemperi vrhunskog kvaliteta u kombinaciji sa farmerkama dubokog struka, te dukserice i statement aksesoari mogu se pronaći u  Fashion&Friends prodavnicama, kao i na njihovom online shopu.