S dolaskom hladnijih dana više pažnje usmjeravamo na malene rituale, a u tim opuštajućim momentima nam može pomoći mekani i udobni materijali koji su u dodiru tik uz tijelo. Alma Ras upravo je takav brend koji proizvodi savršene komade od prirodnih materijala. Bilo da je riječ o donjem rublju, pidžami ili loungewear komadima od ovog brenda očekujte kvalitetne proizvode uz trendovske dezene. Za muškarce kvalitetni materijali i udobni krojevi kriju se iza brenda Manners, pa će i oni najizbirljiviji pronaći nešto za sebe.

 

U novoj Alma Ras kolekciji, pronaći ćete zemljane prirodne tonove koji će pomoći u kreiranju cozy jesenske stilske razigranosti, ali i one koji će probuditi maštovitost. Uz kućne ogrtače, ženstvene pidžame i spavaćice, za sve ukuse, pronaći ćete i grudnjake koji će suptilno viriti ispod oversized džempera koje rado oblačimo u slobodnim momentima.

Kao što već znate, Mil-Pop je sa Alma Ras brendom u Crnoj Gori prisutan više od deset godina. Prva Alma Ras monobrend poslovnica otvorena je prošle godine u oktobru, a nalazi se u ulici Slobode 64 u Podgorici.