“Haljina mora da prati liniju tijela, a ne da se tijelo prilagođava  kroju haljine.” — Hubert de Givenchy – Tema da sve što nosite dajte mu lični pečat.

Konačno i najbolje, tu se makar uvijek možete izražavati na svoj način i biti Vi – kompletni. Kada spustite tašnu na sofu i izujete cipele, pa zavrnete rukave i krenete do kuhinje… A ono već 5 do 5…

Moda pobjeđuje! „Večeras je to veče, znam i osjećam“ – tako razmišljate dok se pripremate za izlazak na „sveti“ Petak. Umor nije savladao volju da se crveni karmin nanese u što debljem sloju. A lokne? Ko će ih sada namotavati oko viklera koji stalno padaju? Ma, punđa je OK! Lagana melodrama teče od ćoška do ćoška sobe. Drugarica na Viberu bomabrduje kako su sve lađe potonule, jer ne ulazi u bijele pantalone. „Pa i kako ćeš?“ – O ne, to nije dobar odgovor, brzo na delete… A onda stupa na snagu ta očekivana rečenica utjehe pardon – moći: “Haljina mora da prati liniju tijela, a ne da se tijelo prilagođava  kroju haljine. ”Ti si jedin(stven)a i prava, ono šta obučeš ponijećeš onako kako se osjećaš. Poradi na osjećaju, da karakter što više da oblik modi koju nosiš večeras! – O da… I sama se sručih od pouke na krevet. Obara samopouzdanje na sve strane. Petak, moda za večeru, sloboda na gošćenje, igre bez granica i provokacije – al’ na sigurno.

dress

Obrisi pantalona ili haljine su samo Vaši, oni izlaze iz okvira fabrike tekstila ili krojačnice, one prevazilaze vješalice i postaju unikatni Vi! 😉 Razmislite. Trendovi nude – mi biramo, onda uklapamo, a nešto ostavljamo sa strane za drugu priliku. Krajnji produkt je Mr Karakter, a nije nikako lepeza slika sa revije. Bunilo u rubrici „Who wears it best“, u tom opasnom ringu modnog biznisa i zabave stanje zapravo nije fer! Svaka dama ponijela je na svoj način – o da… o yeah 😉 Sretan vam „sveti“ Petak i večerašnja šetnja!

Cr(k)veno veče može da počne, prevaziđite svoje granice i izađite iz kalupa. Gđic-a S, M, L