1. Radiotalasni tretmani tijela

Efekti tretiranog dijela tijela radiotalasima su lifting i liposkulptura zajedno, na veoma komforan način. Radiotalasi će  otopiti lokalizovane masnoće, razbiti celulit i uglačati kožu. Nema negativnih djelovanja poput osjećaja nelagode, kontrakcije mišića, pretjeranog zagrijavanja površine kože i boli. Ovaj tretman pokreće lipolizu  i na taj način mobiliše metabolizam masnog tkiva.

 

2. LPG tretmani tijela

LPG tretmani tijela su medicinski priznati tretmani za uklanjanje celulita. Radi se o sjajnom i prijatnom tretmanu, čije ćete pozitivne efekte osjetiti već nakon prvog tretmana. LPG aparat je nezmjenjiv kod: anticelulit  tretmana, lipomasaže – lokaliziovanog mršavljenja, oblikovanja tijela, zatezanja kože, drenaže i ubrzavanja potkožnog metabolizma. Vidno preoblikovano i zategnuto tijelo je ono što ostaje posle serije tretmana LPG aparatom!

 

3. Ručna masaža

Uvijek aktuelna i uvijek efikasna! Sa prirodnim preparatima i termo, oxigen ili frigi pakovanjima daje odlične rezultate u skidanju celulita i glačanju i zatezanju vaše kože.

 

4. Kavitacija

Kavitacija ili liposukcija bez hirurškog zahvata je svima već dobro poznat tretman koji garantuje rezultate u oblikovanju ljudskog tijela na bezbjedan, efikasan i trajan način. Uklonite uporne masne naslage uz naučno potvrđenu metodu ubrzavanja procesa lipolize koja se provodi ultrazvučnom tehnologijom.

 

5. Lipoliza

Lipoliza je medicinska procedura topljenja i uklanjanja neželjenih masnih naslaga na tijelu. Ubacivanjem koktela koji u sebi sadrže lipolitike direktno u masno tkivo smanjuje se obim pojedinih regija, a sa plićom aplikacijom djeluje se  i na sam celulit. Lipolizu u “Studiu Style” radi ljekar.