1. Vanilla Cupcake

Ova svijeća donosi bogatu, kremastu aromu “cupcake” kolačića sa vanilom i limunom, sa glazurom od slatke pavlake. Ovo je ujedno i najpopularnija i najvoljenija Yankee Candle mirisna svijeća.

 

2. Summer Scoop

Summer Scoop svijeća širi ljetnje cvjetne mirise, prožete vodenastim notama. Da nijeste sigurni da ste u vašem domu, bili biste  uvjereni da se nalazite na nekoj pješčanoj plaži, šetate bosonogi i udišete mirise laganog cvijeća koji se nalaze tik uz okean.

3. Sicilian Lemon

Ova svijeća pripada voćnoj kategoriji mirisa. Donosi miris zrelih, osunčanih limuna sa Sicilije je sladak, ali osvježavajući miris.

 

4. Soft Blanket

Umotani u slatke snove, uz miris ove svijeće dobićete uspavanku sa mirisom čistog citrusa, luksuzne vanile i ćilibara. Ovaj mirisni slatkiš zaista pruža pravi miris. Svaka teglica je punjena parafinom premium klase i sadrži mirisna ulja iz cijelog svijeta.

5. Black Coconut

Black coconut je miris koji jednostavno morate voljeti! Ovo je miris inspirisan je zalaskom sunca u tropskom raju, što vam sugeriše i naljepnica na svijeći. Sadrži miris kokosa, cedrovine i ostrvskog cvijeća. Na vama je samo da zatvorite oči i nađete se u tropskom raju, na pješćanoj plaži među palmama kokosa, u miru i tišini, daleko od stvarnosti i buke…