Ženski brijač je, po mom mišljenju, jedna zaista fantastična, divna i nježna spravica, bez koje većina nas (ja prva) ne može zamisliti, recimo, odlazak na plažu. Brijači tokom ljeta definitivno upadaju u fokus ženskih beauty magazine i tema o kojima mi žene ćaskamo. Da li ovo znači da tokom zime treba da njegujemo tzv. “naturalizovani” imidž i dlake, koje jednako intenzivno rastu i preko zime? Naravno da ne, nikako! Bez obzira na “natural” look, koji zagovaraju čak i neke pripadnice svjetskog jet – seta (recimo Julia Roberts, koja ponosno pokazuje ovakav imidž ispod pazuha), ipak smatram da je, u krajnjem, nepristojno, zanemariti dlake, posebno danas kada nam je mnogo toga dostupno. Mislim da svaka žena želi dobar, moćan, nježan i brz brijač kojim će započeti svoj dan, bez obzira na godišnje doba. Samo zamislite neku fantastičnu haljinu koju želite obući, visoke potpetice i … dlake na nogama. Jednostavno, ne ide, pa je kvalitetan brijač jedini koji može ublažiti horor jedne ovakve scene, a da je, pri tom, vasa koža glatka i njegovana, i to samo u nekoliko poteza.

BIC Miss Soleil je upravo ono što nam treba. Osim što su brzi, nježni i što lako dopiru do svake zone ženskog tijela, neki brijači istovremeno popravljaju i raspoloženje nas žena. Dokazano. BIC Miss Soleil je najženstveniji ženski brijač, sa tri oštrice i ergonomskom, lijepom drškom, koja je ukrašena cvjetićima. Oštrice su obogaćene vitaminom E, koji kožu čini savršeno glatkom i mekom. Ono što je jako važno je i cjenovna konkurentnost ovih brijača: dobijate odličan kvalitet za veoma pristupačnu cijenu. Ono najinteresantnije: BIC Miss Soleil je upravo izbacio Colour kolekciju, sa nekoliko atraktivnih boja, za još bolji osjećaj prilikom brijanja. Ovo je zaista zabavna činjenica, koja ostaje upamćena, a različite boje Colour kolekcije služe kako bi više djevojaka u kući moglo koristiti ovaj brijač. Zaista cool brijač, prepoznatljivog brenda i, uz to, vrlo prihvatljiv. Potrebno vam je samo nekoliko minuta svakog jutra za savršeno glatke noge!

BIC Miss Soleil djevojka je, jednostavno, personifikacija ličnih i lifestyle karakteristika BIC-ove ciljne grupe. Dok BIC gradi svoj prepoznatljivi imidž i svijest o brendu, oni istovremeno ohrabruju mlade ljude da žive život punim plućima. Miss Soleil djevojka je moderna, sluša dobru muziku, piše blog, ima svoje prave prijatelje i navike, nezavisna je i socijalno aktivna, stilizovana, prati trendove, ali i zna što želi. Istovremeno je i optimista, živahna i prirodno lijepa, ljubazna, pozitivna i prijateljski nastrojena. U skladu sa tim, BIC kampanja nije okrenuta popularnosti, već činjenici da žene treba da se osjećaju kao stvarne osobe sa stvarnim životima. Upravo iz tog razloga, i činjenice da su najbolja drugarica jedna od najvažnijih “institucija” u životu svake žene, BIC želi inspirisati žene da izdvoje par minuta tokom svog dana da pokažu koliko su im važni oni koje vole. Svi mi imamo neke prijateljske priče, priče koje definišu svako prijateljstvo i čine ga posebnim. Tako je nastao i njihov klub za najbolje drugarice: “BFF Club – Girls just want to have fun”!

Ideja je da se, putem foto konkursa, podijeli što više priča o prijateljstvu, a BIC će djevojke nagraditi za njihovo angažovanje i trud tako što će one imati priliku da osvoje slikanje za naslovnu stranu magazina, zajedno sa svojim prijateljicama. Nagradni konkurs traje od 01. do 30. aprila, a djevojke mogu osvojiti naslovnu stranu “City” magazina, koji je lifestyle magazin, a pokriva teme kulture, mode, novih tehnologija, putovanja i gastro teme, a izlazi u 30.000 primjeraka. Pobjednicu će birati stručni žiri, a ona će biti objavljena 07. avgusta. Detalje učestvovanja u ovom fantastičnom konkursu možete pronaći na sajtu: www.misssoleil.com.

Budite najbolja prijateljica o kojoj će se pričati, izaberite najbolji brijač i koračajte samouvjereno sunčanom stranom!

BIC Miss Soleil pakovanje brijača je i savršen poklon bez povoda za vašu najbolju prijateljicu, te će upravo zato povodom nagradnog foto konkursa i u ime njegovanja pravih prjateljstava, Čiviluk svoje dvije drage čitateljke obradovati jednim ovakvim poklon pakovanjem!

Da bi postala vlasnica BIC Miss Soleil poklon pakovanja, sve što trebaš da uradiš jeste da pratiš uputstva nagradne igre na našem IG profilu. Potrebno je da budete pratioci IG profila chiwelook, kana_tomasevic i bicmisssoleil, tagujete svoju najdražu prijateljicu i napišete: BFF je…i nešto u nastavkuOna koja bude najkreativnija biće dobitnica BIC Miss Soleil poklon pakovanja.