1. Prva bočica za hranjenje

Prva bočica namijenjena je bebama od 6 mjeseci više, kapaciteta 150 ml. Sa cuclom od silikona i ergonomskim dizajnom sa posebnim drškama, laka je za korišćenje, kao i za male bebine ruke . Ovaj dizajn bočice idealan je za prelazak sa bočice na šolju. Bočica je dostupna u pink i plavoj boji (za djevojčice i dječake).

2. Anatomske cucle

Anatomske cucle se savršeno uklapaju u dječija usta, imitirajući mimiku majčinih bradavica prilikom korišćenja. Dolaze u 6 različitih dizajnerskih rešenja i 3 veličine (od 0 do 6 mjeseci, od 6 mjeseci i od 12 mjeseci), a mogu sekombinovati sa bočicama i lančićima iz ostalih Suavinex kolekcija.

3. Lančići za cucle

Uz pomoć ovih lančića cuclu možete zakačiti za dječiju odjeću, i na taj način spriječiti da padne na pod, isprlja se ili izgubi, što je veoma praktično. Dostupno je 6 različitih dizajna, koji se mogu kombinovati sa razlilčitim bočicama i cuclama iz kolekcije.

4. Set za hranjenje

Set je namijenjen bebama od 6 mjeseci pa nadalje i napravljen je od nesalomivog materijala. Dizajniran je kako bi hranjenje vase bebe učinio lakšim, a dostupan je i u više boja. Takođe, može se prati u mašini za suđe, ali i koristiti u mikrotalasnoj pećnici.

5. Set: četka i češalj

Četka i češalj od mekih najlonskih vlakana idealni su za bebe od 0 mjeseci do starijih. Savršeni su za svakodnevnu njegu bebe jer nemaju oštrih ivica i ni na koji način ne mogu naškoditi djeci. Dostupni su u nekoliko boja i zanimljivih motiva.