Budva, grad nevjerovatnih plaža, kristalnog mora, mediteranskog života i glamuroznih večernjih izlazaka, donosi noći koje su vrelije od dana. Azurno plava prelazi u kraljevsku plavu, kraljevska plava u ultramarin, ultramarin u tamno plavu: boje Jadranskog mora duž Budvanske rivijere zahvataju cijeli spektar plave boje, koja donosi nevjerovatan mir. Ali, nakon mirno provedenog dana, stiže vrela ljetnja noć u Budvi. Stotine kafea, barova i diskoteka isijavaju ritam u kom pleše cijeli grad. Energija dana rasprsne se oko ponoći kada za neke noć tek počinje u klubovima, na podijumima i otvorenim pozornicama. Ono što je meni najviše ostalo u sjećanju su ljetovanja iz djetinjstva sa porodicom. Kada je otac bio sa nama, uvijek nas je vodio na Miločer, gdje smo uživali u kupanju i sunčanju na Kraljičinoj plaži. Takođe, ono čega se sjećam su i šetnje kompleksom “Slovenska plaža”, do Starog grada, u čemu smo mi djeca posebno uživali. Nerijetko smo bili svjedoci da su se u ovom kompleksu okupljali mladi, koji su svoje budvanske noći provodili okupljeni na balkonima hotela, uz piće i gitaru.

TOTAL LOOK

Odišući Mediteranom i dočaravajući lijenje dane provedene na opuštajućem ljetnjem putovanju, kolekcije Dolce & Gabbana nude apsolutno ljetnji osjećaj. Domenico Dolce i Stefano Gabbana inspiraciju za svoje kolekcije pronalaze na fantastičnim lokacijama, pozivajući na bjekstvo i pravo čulno zadovoljstvo. Kreacije, kao i uvijek, neodoljive! Dvojac Dolce & Gabbana odavno je poznat po kolekcijama u kojima slavi ljepotu i optimističan duh italijanskog čovjeka. Eksplozija boja, mediteranskog temperamenta, istinske ženstvenosti i obilja sjajnih komada u kojima se prepliću prugasti i cvjetni uzorci, čipka i pomponi, raskošni vez i svjetlucavo kamenje, odvode nas u vruće ljetne dane na ulicama nekog šarmantnog mjesta na jugu Italije, gdje nikad nije dosadno i gdje čak i časne sestre znaju kako se nose torbe sa njihovim potpisom. Negdje između štanda sa voćem, simpatičnih stolova prekrivenih tradicionalnim kariranim uzorkom, tanjira sa špagetima, estetike 50-ih i eksplozije boja i uzoraka, koji su prekrili ženstvene haljine i odlične torbe, ovaj tandem pronašao je savršenu formulu kako nas podsjetiti da su bezbrižni ljetnji dani tu.

IZDVOJENI KOMADI

Kreacije čuvenog dvojca prosto nam u glavi stvaraju sliku obala Italije i dočaravaju njen mediteranski duh. Domenico Dolce slavi Siciliju, hajde da mi slavimo našu divnu zemlju i njen mediteranski biser: Budvu. Otmeno savršenstvo dražesnih mediteranskih destinacija privlači sve one koji sanjaju da žive ovim životom: jedrenje, plivanje, sunčanje, uživanje u hrani, piću i ljubavi. Ova jedinstvena mjesta predstavljaju vrhunsko mediteransko bjekstvo za one koji čeznu da beskrajno uživaju u sirovoj ljepoti kopna i mora. Jedan mediteranski stajling nezamisliv je bez plave boje, ali i neodoljivih šešira, koji su aksesoar koji svaka žena mora imati, a koji je asocijacija na ljetnje dane u mondenskim ljetovalištima, gdje je ovaj komad obavezan. Ukoliko želite da se ovog ljeta razlikujete od drugih dama a budete stylish i u trendu, to možete na najbrži i najefektniji način da uradite uz pomoć efektnog nakita. U ovom slučaju, aksesoari su ti koji odaju vaš stil i zato se ne libite da eksperimentišete tokom ljeta sa njima. Ono što mene oduševljava su broševi u obliku slatkiša, koji su djelo jedne fenomenalne crnogorske kreativne radionice za izradu nakita i modnih detalja.

DETALJI

SLIČNI KOMADI

 

Zasluga za fenomenalnu frizuru i pripada Bojani, dijelu tima divnog prijatelja Vlada (IG: vladobeautybar). Za šminku je bila zadužena moja draga Tamara iz studia “Style” (IG: studio_style_pg) pa i njoj i Bojani, ovom prilikom, želim iskazati veliku zahvalnost za učešće u realizaciji ovog posta. Sve ovo ne bi bilo potpuno da moja draga drugarica Milena nije fotografijom zabilježila ovu predivnu ljetnju kombinaciju.

Takođe, za sve ljubitelje sniženja, evo jedne informacije: u buticima iBlues i Marella možete pronaći fantastične komade iz kolekcije proljeće / ljeto, na sniženju do 30%.