Svečano otvaranje odgajivačnice, u sklopu koje posluje pansion za pse “Ljubimčev dom”, priređeno je NEDAVNO u podgoričkom naselju Tološi, prekoputa stadiona Crvena stijena, u Ulici SKOJ-a 53. Tvorci ovog originalnog projekta, prijekopotrebnog za Podgoricu, su odgajivači pomenutog pansiona, Miloš Ćorović i Marko Vratnica, koji su i otvorili veče sa PR i marketing menadžerkom  Bojanom Jelić.

U životu postoje situacije kada se morate na nekoliko dana odvojiti od svog četvoronožnog prijatelja, bilo da je u pitanju odlazak na poslovni put, turističko putovanje, odmor, svadba, dolazak nove bebe u kuću, obimnije intervencije na kući, stanu ili bašti. Želite da mu se posvetite u tim trenucima, ali jednostavno vaša preopterećenost to ne dozvoljava? “Ljubimčev dom” je tu za vas i imaju rešenje! Pansion za pse je idelan način da sebi obezbijedite slobodu djelanja a Vašem ljubimcu zdravo okruženje, pažnju, neophodnu brigu i ljubav. “Ljubimčev dom”, koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji u Podgorici, mjesto je gdje potpuno opušteno možete ostaviti vašeg kućnog ljubimca, a oni vam garantuju sigurnost i bezbrižnost vašeg mezimčeta. Osnovani su sa ciljem da pruže adekvatan dom vašim ljubimcima, uz visoke kriterijume zaštite, u pogledu 24 h video nadzora, zatim visokog stepena dezinfekcije i deratizacije u klimatizovanom objektu, uz odličnu ventilaciju i provjetrenost. Objekat posjeduje ,,apartmane” koji su opremljeni na interesantan način, a sve u cilju potpunog ugođaja vašeg ljubimca.

Dovoljno su blizu svim stanovnicima kako Podgorice, tako i cijele Crne Gore, a i mnogo šire. Garantuju vam kvalitetan smještaj uz bezbrižnu igru, izvođenje, druženje i srećno provedeno vrijeme vašeg ljubimca. Posjetite ih i uvjerite se u sve već rečeno! Za sve informacije o uslovima boravka, popunjenosti pansiona ili o boravku vašeg ljubimca u ovom pansionu, tu je i sajt – http://ljubimcevdom.me/.

U novom postu “Top 5” rubrike, u saradnji sa pansionom “Ljubimčev dom”, donosimo vam predlog top 5 najkvallitetnije hrane za vašeg psa:

1. Happy Dog Adult Sport

Kao dodatak prilagođenom dijelu lako svarljivih proteina isključivo životinjskog porekla, Adult Sport takođe sadrži i pogodan procenat masti (16%) sa esencijalnim nezasićenim Omega 3 i 6 masnim kisjelinama životinjskog i biljnog porijekla. Kao prilog jedinstvenom Happy Dog Supreme LifePlus konceptu sa prirodnim sastojcima, ovo je vrlo lako svarljiva hrana vrhunskog kvaliteta koja ima pozitivan uticaj na izvršavanje zadataka radnih pasa. Energetski sastav je primjeren psima sa napornim aktivnostima u trajanju od najmanje 3 sata dnevno.

2. Happy Dog Africa Supreme

Preporučuje se od strane veterinara u slučaju alergija i netolerantnosti prema hrani, za sve odrasle osjetljive pse svih rasa (20% proteina / 10 % masti) Sadrži samo jedan izvor proteina (nojevo meso), bez žitarica, sa krompirom bez glutena. Izuzetno ukusna superpremijum kompletna hrana Africa je idealna za sve male gurmane koji traže nešto posebno, ili za one koji su pomalo izbirljivi. Takođe je pogodna za pse osjetljive na hranu svih rasa sa njihovim posebnim potrebama. Africa kombinuje nojevo meso i krompir u kreiranju jedinstvenog, potpuno ekskluzivnog recepta. Noj je vrlo neobičan izvor proteina, idealan za pse sa netolerancijom prema hrani. Krompir ne sadrži gluten i preporučuje se za životinje sa netolerancijom prema žitaricama. Dragocene Omega 3+6 masne kisjeline važne su za zdravu kožu i sjajno krzno.

 

 

3. Happy Dog Profi Line kroketi

Happy Dog Profi Line kroketi su osnovna hrana za sve odrasle pse sa normalnom do povišenom energetskom potrebom. Sadrži proteine 30,00% i masti 20,00%.  Daju se suvo ili pomješani sa vodom 12-15 gr po kilogramu težine dnevno. Pored toga dati i svježu vodu.

 

4. Josera Duck & Potato Super Premium

Josera Duck & Potato je kompletna formula bez žitarica posebno prikladna za odrasle osjetljive pse. Sadrži probrane izvore bjelančevina (patka, krompir, kvasac), sa 25% sušenog mesa patke (100 g suve hrane odgovara količini od oko 85 g svježeg mesa). Garantovan kvalitet hrane i savremeni način proizvodnje s pomno izabranim sirovinama jamče izvrsnu svarljivost i čine hranu prikladnom za pse s osjetljivim probavnim sistemom. Josera liniju za štence Kids odlikuje dobra tolerancija, pa je prikladna za osjetljive mlade pse. Ako u 12. nedjelji života psu treba hrana bez žitarica, zbog njene hranjivosti i kvaliteta, linijom Josera Duck & Potato možete hraniti i štence.

 

5. Josera Salmon & Potato Super Premium

JOSERA Salmon & Potato kompletna formula bez žitarica posebno prikladna za osjetljive pse. Formula je bez žitarica, s biljkama i voćem (rogač, korijen cikorije, maline, metvica, peršun, kamilica, šipak, sladić, aronija, sjemenkama piskavice, borovnice, kopitac i komorač). Sadrži probrane izvore bjelančevina (lososo, krompir) za osjetljive pse, s 19% sušenog mesa lososa kao jedinim izvorom životinjskih bjelančevina (100 g suve hrane odgovara količini od oko 70 g svježeg mesa). Zbog niskog energetskog udjela i bjelančevina te umjerenog sadržaja minerala, ova je linija posebno prikladna i za pse seniore.