Prije skoro 30 godina, na Venice plaži u Califoniji, počeo je pravi američki san. Anthony Cuccio, osnivač, predsjednik i CEO, i Roberta Cuccio, podpredsjenik i COO kompanije Star Nail International, pravi su vizionari i trendseteri u današnjoj beauty industriji, a brend Cuccio su pozicionirali kao multi – milionsku kompaniju koja postavlja trendove i svakodnevno unapređuje tehnike koje se tiču noktiju. Cuccio misija je napraviti inovativne, visoko kvalitetne proizvode, kako bi kozmetičari koji rade sa noktima još više uživali u svojoj profesiji.

Cuccio Naturale linija buttera za njegu ruku, stopala i tijela poznata je u svijetu kao dobitnik mnogih nagrada. Recimo, 2007. godine butter u aromi med i mlijeko izabran je za najbolji butter u konkurenciji časopisa NailsMagazine. Ovi butteri su predivne, bezuljne teksture koja intenzivno hidrira kožu, ostavljajući je svilenom i glatkom. Formula ovih buttera je patentirana, a svaka 2 sata tokom sledeća 24 sata otpušta njegujuću formulu na površinu kože. Koža je 10 puta više hidrirana nego kod korišćenja losiona.

Nježnija verzija buttera su LYTE BUTTERi koji imaju isti kvalitet kao i klasični butteri, ali je njihova konzistencija nježnija i laganija. Preporučuju se kod suve i oštećene kože, a izvrsni su i za uklanjanje bora i prvih znakova starosti na rukama i stopalima. U tome im pomažu antioksidansi, vitamini i biljni ekstrakti koji njeguju kožu i daju joj sjaj.

Sve proizvode brenda Cuccio možete naći u salonu naše divne prijateljice i saradnice Bojane, koji je već svima poznat – Estetic studiu “Aleksandra” (Žrtava fašizma 38, B lamela, Budva; IG: esteticstudio_aleksandra), a mi vam u ovom top 5 postu predstavljamo buttere iz linije Cuccio Naturale, koji dolaze u nekoliko različitih aroma:

1. Med i mlijeko (Milk & Honey)

Butter mješavine pružaju intenzivni hidratantni tretman za svilenkasto glatku kožu ruku i stopala. Med je prirodni hidratant, koji smiruje kožu i pruža joj vitalne hranjive materije, koje stimuliše kožu. Ovaj butter se može koristiti poslije pilinga sa medom, mlijekom i morskom soli, a najefikasniji je  kada se koristi sa ostalim proizvodima iz linije  Milk & Honey.

2. Limunska trava i lavanda (Lemongrass & Lavander)

Dajte sebi ili svojim klijentima mogućnost da dođe u spokoj banje gdje god da odu, uz butter mješavinu sa mirisom limunske trave i lavande, koja idealno smiruje vašu kožu i opušta vaša čula.

3. Vanilija i šećerna trska (Vanilla bean & Sugar)

Ovaj butter traje i do pet puta duže od običnih losiona, a fenomenalna stvar je to što se može koristiti za cijelo tijelo. Ostavlja kožu izuzetno mekom, sa svježom završnicom, a uz to fantastično miriše!

4. Kokos i bijeli đumbir (Coconut & White Ginger)

Cuccio Naturale je predstavio svoj najnoviji dodatak porodici buttera, u vidu arome kokosa i bijelog đumbira. Kokosovo ulje je korisan i jak hidratant sa esencijalnim masnim kisjelinama i vitminom E ovlaživač sa esencijalnim masnim kiselinama i vitaminom E, dok je bijeli đumbir odličan antioksidans koji sprečava inflamatorna dejstva.

 

5. Bijela limeta i aloe vera (White Limetta & Aloe Vera)

Oduvijek su poznata ljekovita dejsva citrusa, bogatih vitaminima, a u kombinaciji sa alojom, magičnom svevremenskom biljkom, poznatom kao eliksir života, zbog hranljivih i ljekovitih sastojaka, učiniće kožu blistavom i nahranjenom.