1. Collistar flasteri za preoblikovanje tijela

Brend Collistar predstavlja revoluciju u svijetu tretmana za tijelo: inovativni šok tretman u vidu flastera, koji smanjuju lokalizovane masne naslage i preoblikuju stomak i bokove za samo četiri nedjelje. Možete ih koristiti tokom cijele godine. Lako se nanose i nijesu primijetni ispod odjeće. Za makaimalan učinak koriste se 2 puta sedmično.

 

2. La Roche Posay Serozinc tonik za lice

Radi se o adstigentnom toniku za masnu, problematičnu kožu, koji ne sadrži paraben. Umiruje površinske iritacije na koži. Ključni sastojak je rastvor cink sulfata, koji će pročistiti pore i matirati masnu kožu tokom cijelog dana.

 

 

3. Lip Booster

Kombinacija hijaluronske kisjeline i lipida koji njeguju kožu osigurava glatke usne, dajući im dodatno pojačanje volumena i dugotrajan osjećaj njege. Za najbolje rezultate, namazati na usne barem 2 puta na dan. Daje blagi sjaj usnama i nježnu boju. Pričekajte 5 do 10 minuta i možete, ukoliko želite, nanijeti preko vaš omiljeni karmin u određenoj nijansi.

4. Bio – Oil

Bio – Oil je poseban proizvod koji se preporučuje kao pomoć u poboljšanju izgleda ožiljaka, strija i neujednačenog tena. Zbog njegovog sastava u koji ulazi specijalna komponenta PurCellin Oil TM, takođe je vrlo efikasan za kožu koja stari kao i za dehidriranu kožu. Globalna distribucija Bio – Oil-a počela je 2002. godine, i od tada je osvojio preko 250 nagrada i postao vodeći proizvod za tretman ožiljaka, strija i neujednačenog tena u više od 19 zemalja.

5. Avene Trixera hranljivi gel za pranje lica i tijela

Ovaj proizvod namijenjen je svakodnevnoj hranljivoj njezi suve i vrlo suve kože za cijelu porodicu (za djecu stariju od 3 godine). Nježno uklanja nečistoće s lica i tijela, štiti i obnavlja osjetljivu kožu. Ovaj nježni gel u sastavu ima: gliceril oleat (nadoknađuje lipide), sélectiose – patent Pierre Fabre (obnavlja kožnu barijeru) i Avène termalnu vodu (umiruje, djeluje antiiritirajuće i ostavlja trenutni osjećaj ugodnosti na koži).