Cuccio Naturale linija proizvoda osmišljena je na temelju ličnog iskustva vlasnika američke kompanije StarNail International i vlasnika Tony Cuccia, a vodi porijeklo iz Italije, gdje su u unutrašnjosti Toskane razvili prirodnu liniju proizvoda u nekoliko aroma. Na osnovu tih aroma stvoreni su i posebni SPA i wellness rituali, a kupke za manikir i pedikir su samo jedan od tih rituala. Kupke za pedikir dolaze u vidu soli i tableta, a omekšavaju kožu stopala i zanoktice, njeguju i izbjeljuju nokte. Otapaju se u toploj vodi, a stopala se u njoj drže 3-4 minuta. Sve kupke imaju antiseptička svojstva i sadrže hloramin T, koji dezinfikuje od gljivica (Pedi Fizz).

Sve proizvode brenda Cuccio možete naći u salonu naše divne prijateljice i saradnice Bojane, koji je već svima poznat, Estetic studiu “Aleksandra” (Žrtava fašizma 38, B lamela, Budva), a mi vam u ovom top 5 postu predstavljamo buttere iz linije Cuccio Naturale, koji dolaze u nekoliko različitih aroma:

1. Med i mlijeko (Milk & Honey)

Kupka oslobađa soli, uz nevjerovatno prijatan miris, koji će vašim klijentima pružiti nezaboravno spa iskustvo. Noge i stopala su podmlađeni i oslobođeni stresa. Kupka prirodno omekšava kožu i hrani je jer je med prirodni hidratant. Mliječna kisjelina pruža dodatnu njegu koži stopala, koja je, nakon ove kupke, glatka i nahranjena.

 

2. Šipak i smokva (Pomegranate & Fig)

Ova kupka omekšava kožu i revitalizuje je, uz prijatan miris šipka i smokve.

3. Morske alge i čajevac (Sea Kelp & Tea Three)

Kupka sa morskim algama i čajevcem ostavlja kožu čistom i osvježenom, a, osim toga, ima i antiseptička svojstva.

4. Kokos (Coconut scentual)

Kokos, čudotvorni plod tropske palme i eliksir života, pružiće vašim stopalima fenomenalno spa iskustvo i dubinski ih nahraniti.

5. Toskanski citrus i bilje (Tuscan Citrus & Herb)

Dajte sebi mogućnost da dođete u spokoj banje gdje god da odete, uz pedikir kupku sa mirisom bilja i citrusa iz Toskane, koja idealno smiruje vašu kožu i opušta vaša čula.