1. DermaPen – podmlađivanje kože

Skin needling ili Micro needling je antaging procedura kojom se stimuliše proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija kozmetički aktivnih supstanci. Ovom jednostavnom, a veoma efikasnom procedurom zasnovanom na finoj igličastoj penetraciji, koja se dubinski može precizno kontrolisati, mogu se ostvariti estetski efekti slične onim kod laserskog tretmana. DermaPen dozvoljava brzi tretman ciljanih zona radi tretiranja brojnih nedostataka kože: bore oko usana, tekstura i tonus kože, proširene pore, poboljšanje apsorpcije kozmetičkih proizvoda, površinske bore lica, tekstura kože na vratu, ožiljci od akni ili drugih trauma, melazma i pigmentacija.

2. Epilacija – trajno uklanjanje neželjenih dlačice

Idealno vrijeme za početak serije tretmana epilacije je jesen. Epilacija laserom predstavlja najsavremeni način uklanjanja neželjenih dlaka s određenih područja tijela. Prije prvog tretmana ne treba čupati dlaku iz korjena tokom 3-4 nedelje prije dolaska na tretman. Može se koristiti depilaciona krema, makazice ili brijač, a za sam pregled dovoljno je da se vidi samo milimetar dlačice. Takođe, potrebno je da klijenti na tretman ne dođu osunčani, odnosno, da dođu na tretman s njihovom prirodnim tenom kože. Konsultacije i pregled se preporučuju prije početka tretmana, tu se klijent upoznaje sa svim detaljima vezanim za tretman i dobija odgovore na sva pitanja i dileme.

3. Tretmani lica voćnim kisjelinama

Svako godišnje doba na našoj koži ostavi tragove, pa tako na kraju ljeta, kada izblijedi preplanula boja i sjaj sunca, primijetimo da je koži lica potrebna dodatna njega kako bi povratila svoju jedrinu i blistavost. Tretmani voćnim kisjelinama pokrivaju široku lepezu problema kože lica tako da u zavisnosti od jačine i formule voćnih kiselina možemo tretirati različite probleme. Ovi tretmani će podmladiti vašu kožu, redukovati bore i pore, riješiti probleme pigmentacije i riješiti probleme ožiljaka od akni. Pravilnim odabirom voćnih kisjelina, individualno za svakog klijenta, može se postići maksimalni učinak i sjajni rezultati bez neželjenih reakcija (crvenilo, traumatično ljuštenje kože) koje bi vas sputale u svakodnevnim obavezama.

4. Trajno iscrtavanje obrva

Iscrtavanje obrva 3D ili microblading tehnikom simulira izgled dlačice u njenoj prirodnoj debljini i padu, a boja je prilagođena boji postojećih dlačica. Osnovni princip ove metode iscrtavanja obrva jeste težnja ka što prirodnijem izgledu. Krajnji efekat ovog tretmana su obrve popunjenih nedostataka i potpuno prirodnog izgleda.

5. Svilene trepavice

Nadogradnja svilenh trepavica je tretman koji je aktuelan tokom cijele godine. Ove trepavice se nadograđuju na vaše prirodne metodom dlačica po dlačica. U zavisnosti od vaših želja i zahtjeva možete birati izgled, dužinu i gustinu. Na ove trepavice možete stavljati maskaru, ali nećete imati potrebe za njom jer će vam ova nadogradnja omogućiti da uvijek imate guste i duge trepavice, izražajan pogled i istaknute oči.