Tražite idealan praznični poklon za Vaše najdraže? Poklonite voljenima trenutke uživanja za Novu godinu i Božić: naručite im foto kalendar na magnetu sa nijhovim fotografijama! Vaši bliski i najdraži ljudi zaslužuju nešto zaista posebno, jer ipak najljepše uspomene koje imamo su, zapravo, zajednički trenuci i doživljaji sa njima. Foto kalendar na magnetu sa fotografijama je najbolja opcija da sve uslikane trenutke sačuvate zauvijek!

Kako to uraditi? Veomo jednostavno! Jer tu je Instalab! Pošaljite im fotografije koje želite da uradite na kalendaru, a oni će ih pretvoriti u čarobni magnetni foto kalendar, odličnog kvaliteta, koji će obradovati Vašu porodicu i bliske ljude. Vaše fotografije možete poslati putem maila montenegro@instalab.me ili Viber/WhatsApp broja +382 69 335 953.

U ponudi imaju 3 formata: pravougaonik sa zaobljenim uglovima (9 x 14 cm), pravougaonik (15 x 20 cm) i slagalica (15 x 20 cm), a tu je i desetak varijanti dizajna po vašem izboru. Vaši kalendari se izrađuju i dostavljaju za jedan dan, a cijena je 5 eura. Dostava je besplatna, a dodatno, za samo 1,5 eura, možete naručiti i ukrasno pakovanje!

Sigurno se pitate zašto pokloniti foto kalendar? Razlozi su zaista mnogobrojni, a izdvajamo sledeće: ovo je sjećanje koje možete dodirnuti, ne možete ga izgubiti među hiljadu fotografija u smartphoneu, a svakog dana vase voljene ćete podjsetiti na dane sreće i zadovoljstva. Iako je cijena mala, poklon kao znak pažnje vrijedi mnogo više, ovo je, jednostavno, poklon koji će se pamtiti, baš kao i vi koji ga poklanjate!