Iako mi je ostatak kože lica normalan, sa povremeno masnijom t-zonom, koža oko očiju mi izgleda pomalo dehidrirana, pa mi taj dio lica zahtijeva sve više pažnje. Iz tog razloga, odlučila sam da isprobam novi Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Serum.

Par bora koje imam su plitke, i primijetila sam da se više ističu kada mi je koža oko (posebno ispod) očiju suvlja i kada mi se npr. desi (što nije često) da preskočim kremu za oko očiju prije odlaska na spavanje, zbog čega sam zaključila da mi je za taj dio potrebna odlična hidratacija prije svega, što uopšte ne mora da podrazumijeva neku posebnu anti-age njegu ili sastojke, ali ono što od ovog tipa proizvoda tražim je da ne bude masan, da se upija nekom normalnom brzinom, i da osjetim da mi hrani kožu.

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix serum je upakovan u staklenu bočicu zapremine 30 ml, sa praktičnom pumpicom koja istiskuje savršeno malu kapljicu proizvoda koja je dovoljna za nanošenje oko oba oka. Serum nije potpuno tečan, a nije ni gust kao krema, i bjeličaste je boje. Nema neki primjetan miris, a razmazuje se, kao i svaki serum, lijepo i jednostavno, pa mogu da kažem i da je izuzetno ekonomičan.

Nije masan, više je vodenast, i upija se skoro trenutno, a kožu ostavlja mekom i finom, pa je ovaj proizvod odličan za preko dana, jer poslije njega možete komotno nanijeti bilo koji korektor (predviđen za podočnjake), a da vam isti ne isuši taj predio tokom dana.

Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Serum, proizvod za oči izuzetno bogate teksture, koji popravlja sve vidljive znakove starenja na području oko očiju. Dolazi s aplikatorom koji podstiče mikrocirkulaciju, pa na taj način smanjuje natečenost i tamne podočnjake. Ukratko, Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix Serum popravlja oštećenja na ćelijama kože, kao i vidljive znake starenja kože i kože oko očiju. Osim toga, sadrži 2 puta više koncentracije hijaluronske kisjeline i hidrira kožu 24 sata. Proizvod možete pronaći u Bar Kod Shop i Cosmetics parfimeriji.