„Talent show“: Vaši prijatelji u ovom takmičenju mogu iskazati svoje skrivene talente ili mogućnosti. Možete organizovati i koncert, a umjesto skupih muzičara i zabavljača, za atmosferu će biti zaduženi vaši prijatelji. Ostaje samo da prikupite sve što je potrebno, organizujte mjesto za 2-3 probe i neka vaša žurka počne!

“Karneval“: Možda banalna ideja, ali se može realizovati na veoma originalan način! Izaberite temu vašeg karnevala: bioskop, bajka ili neka neka crnogorska legenda, zašto da ne? Pripremite broj uloga za sve vaše prijatelje, a oni će nasumičnim izvlačenjem papirića uzimati svoj lik koji će oponašati te večeri!

„Selfie žurka sa foto magenetima“: Činjenica je da na društvenim mrežama provodimo mnogo vremena, bez obzira na to gdje se nalazimo. Kada smo u krugu prijatelja, porodice ili na nekom događaju, dijelimo radosne trenutke. Ono što vi možete učiniti je: napraviti foto zonu i pozvati Instalab. Ovakva aktivnost će povećati pokrivenost na društvenim mrežama. Možete organizovati konkurs za najbolji selfie. Vašim prijateljima će biti zabavno i na poklon će dobiti foto magnete sa njihovim selfijima i fotografijama.

„Barmen show“ ili takmičenje za najbolje „smućkani“ koktel: U centru svake žurke, a posebno prazničnih su šankeri koji prave šarene, vesele i nadasve ukusne koktele. Ali, zašto ne bismo vašoj žurci dodali još koji noviji osvježavajuć napitak osmišljen od strane vaših prijatelja? Ideja takmičenja za najbolji koktel će vašu žurku učiniti još interesantnijom i veselijom, a najbolji koktel biće nagrađen!

“Cooking Boss”: Kuvari su takođe dosta zaslužni za atmosferu u toku same žurke, jer bez dobre hrane nema ni dobre zabave! Međutim u toku ovog veselja možete dati mogućnost vašimprijateljima da pokažu svoj kulinarski talenat sa kojim se toliko često hvale! Na kraju stola organizujte žiri koji će ocjenjivati sva jela, a najvještiji u spremanju hrane može biti nagrađen flašom vina ili domaće rakije!