Već par godina unazad animal print je postao sinonim elegancije i modernog autfita svake IT devojke, a ove sezone vratio se na modnu scenu. Mnoge dame su takav trend jedva dočekale, pa sigurno i među vama ima takvih. Inspiracija vam, svakako, mogu biti modni dvojac Dolce & Gabbana, koji u svojim kolekcijama uvijek imaju ovakve komade. Ovakav komad ističe individualnost i modnu hrabrost. Da, svi bismo mogli da šetamo okolo u crnim klasičnim haljinama, ali zašto bismo to radili? Zašto bismo željeli da budemo kao svi ostali? Zato, nađite model sa animal uzorkom koji vam najviše odgovara i pravac na ulicu!

Koliko puta ste prilikom odabira odjevne kombinacije poželjele da uradite nešto drugačije, nešto što će razbiti monotoniju svakodnevnice i osvježiti vaš outfit? Ne, nije vam potrebna nova odjeća po svaku cijenu, dovoljni su samo mašta i hrabrost da ponesete nešto što nikada prije nijeste. Svaka od nas ima u svom posjedu odeću koja ne viđa svjetlost dana tako često. Vrijeme je da se to promijeni! Kombinacija kojoj treba obazrivo pristupiti, ali koja je ujedno i najatraktivnija je spoj različitih dezena. Ovo ne znači da treba da se obučete od glave do pete u životinjske printove, tufne ili geometrijske oblike. Eksperimentišite, ali imajte na umu da je bitno da postoji sklad u tom neskladu. Nas je oduševila ova haljina koja spaja Cavalli dezen sa prugama!

Plisirane haljine i suknje su se vratile na modnu scenu! Ponovo su zavladale ulicama i mi smo veoma srećni zbog toga. Izgledaju ženstveno i mogu se kombinovati na najrazličitije načine. Posebno su popularne midi plisirane haljine u različitim dezenima, a upravo ovaj komad ponijele su mnoge domaće i svjetske blogerke i poznate ličnosti. Ukoliko pratite modne trendove, vreme je da i vi nabavite jednu ovakvu haljinu!

Poznato je da je jedno od prvih pitanja koja ujutro postavite sebi, ono „šta danas obući za posao?“ U nekim slučajevima, to i nije problem, jer određene firme nemaju neko pravilo kada je dress code u pitanju, ili sam posao ne obavezuje na određeni način odijevanja. Ukoliko radite u jednoj takvoj firmi, šarene košulje, kombinovane sa jednobojnim, ali i šarenim pantalonama, učiniće da izgledate apsolutno neodoljivo!

Style: Just Cavalli, Guess by Marciano, Pinko – Butik “Blue Moon” Budva (Hotel “Mogren”)

Gumene papuče: Petite Jolie (Štand u Delta City-ju)

Naočare: Gucci  Optika „Optotim“ (radnje u Podgorici, Budvi, Kotoru i Baru)

Frizura i šminka: Đuro Krivokapić

Mjesto snimanja: La Perla 

Fotografija: Marko Gardašević