Njemačka “Klapp” kozmetika pionir je u svijetu ljepote i donosi mnoge revolucionarne proizvode, koji su ispred svog vremena. Za njih, “made in Germany” obećanje je kvaliteta, a moto kompanije je: “Mozda nijesmo izmislili ljepotu i njegu kože, ali smo je svakako revolucionarizovali poslednjih decenija”! Klapp ima izuzetan osjećaj za nove trendove u kozmetici, a već više od 30 godina spajaju tradiciju i moderno, stvarajući idealnu harmoniju. Zahvaljujući studiu “Style”, ovi tretmani dostupni su i kod nas, a mi vam u nastavku teksta donosimo više detalja o njima.

1. Golden  harmony tretman 

Golden harmony tretman za hidrataciju, ishranu i blistavost kože je tretman sa specijalnom zlatnom šejk maskom. Maska je pogodna za sve tipove kože. Sadrži alginate i ljuspice zlata. Njena primarna funkcija je da zaštiti kožu od gubitka vlage. Pored toga, daje joj elastičnost i baršunast izgled. Tretman obuhvata: čišćenje i toniranje kože, piling lica, masaža lica vrata i dekoltea serumom, zlatnu šejk masku i završnu kremu.

Caviar Power tretman

Ovo je tretman za sve tipove kože poslije 30. godine, posebno za suvu, umornu kožu i kožu koja zahtijeva regeneraciju. Radi se o efikasnom anti-age tretmanu, koji intezivno hidrira, hrani i regeneriše kožu, stimuliše sintezu kolagena i vezuje i zadržava vodu u koži.

Hyaluron Infusion tretman

EXTREME linija sa hijaluroninom je novi tretman sa hijaluronskom infuzijom. Ova linija za njegu kože je pravo čudo od proizvoda. Ona stvara nove rezerve vlage i obezbjeđuje koži zalihu hijaluronske kisjeline, najvažnije komponente u vezivnom tkivu kože za očuvanje rezervi vlage i održavanje sposobnosti tkiva da izdrži pritisak. Hijaluronska infuzija sadrži hijaluronsku kisjelinu visoke molekulske težine, koja površini kože daje vlagu i formira zaštitni sloj koji kožu štiti od neželjenih spoljnih uticaja. Dovoljan je samo jedan tretman da se suvoj i dehidriranoj koži vrati vlažnost i elastičnost!