Što vam prvo padne na pamet kada spomenemo UGG? Nježniji pol će sigurno razvući osmijeh na sam spomen branda i pomisao na udobnost i toplinu čizama, u kojima mogu neopterećeno šetati gradom, pritom izgledajući kao da su upravo sišle s modne piste.

Nakon ljeta i lijepih sunčanih dana kreće manje lijepo vrijeme, koje možete uljepšati obućom iz njihove nove kolekcije. Popularnost UGG čizama ne jenjava već godinama. I dalje su to omiljene čizmice u kojima je mnogo lakše podnijeti jesenju i zimsku hladnoću, a osim što griju, nevjerovatno su udobne, zbog čega i dalje nemaju premca. Vjerujemo kako će biti omiljena obuća za hladnije dane i u predstojećoj sezoni. Uz već jako dobro poznate klasike, koji se zapravo ni ne mijenjaju i UGG ih drži svake sezone u svojoj kolekciji, sezona jesen/zima 2018. insistiraće na gliter modelima i čizmicama s mašnom, koje su prvi put predstavljene prošle jeseni i vrlo brzo su pronašle vojsku obožavateljki. Da je riječ o trendu i zapravo malenom detalju koji je vješto transformisao i osvježio UGG-sice i stekao veliku popularnost, naročito dokazuje činjenica da UGG na njemu insistira i ove sezone. Ako vas već sad zanima koji će se modeli nositi, evo što smo pronašli za vas.

Iz ljubavi prema svojim najvjernijim sledbenicama, UGG svake godine nastoji ponuditi još raskošnije i udobnije modele neupitnog kvaliteta i izuzetne topline. Ovaj svjetski poznati brand njeguje tradiciju proizvodnje od davne 1978. godine i pažljivo bira najbolje prirodne materijale, kao što je topla merino vuna i najdelikatnija ovčija koža, kako bi svim promrzlim stopalima pružio nezaboravno footwear iskustvo. Kada su završile na stranicama “modne biblije” Voguea, mislili smo da su UGG dostigle vrhunac popularnosti, ali je stigla zimska sezona 2018, koja će, po svemu sudeći, biti godina comebacka UGG čizmica. Ovogodišnja kolekcija predstavlja sinonim kvaliteta, elegancije i eksluzivnog stila, a posebno iznenađenje predstavljaju gliter modeli, koji klasične UGG-sice mijenjaju u sasvim novu obuću sa posebnom pričom. Osim daleko poznate udobnosti, UGG svojom ponudom modela različitih boja, materijala i dizajna svakoj trendseterki, zavisno od ličnog ukusa, pruža nemjerljive mogućnosti stilskog kombinovanja. UGG čizme savršeno dopunjavaju sve casual varijante outfita i pomažu nam da čak i u izuzetno hladnim danima, uz minimalan trud, zadivimo svojim maštovitim, razigranim zimskim stylingom. Svoj savršeni UGG par možete izabrati u “Kids Land” radnjama, a nas je posebno oduševio Classic Sparkle model.

Haljina: Ninia Kids (Kids Land)

Frizura: Di Studio

Minđuša: Nakit “Amely”

Fotografija: Marko Gardašević