“LC Waikiki”, vodeći turski modni lanac specijalizovan za odjeću i aksesoar za muškarce, žene i djecu otvorio je danas, svečanim presijecanjem vrpce, svoj prvi maloprodajni objekat u Crnoj Gori, u TC “Laković”, u Podgorici. Dugo najavljivano otvaranje prodavnica u Crnoj Gori izazvalo je veliko interesovanje građana, koji su u redovima čekali zvanično otvaranje objekta.

Otvaranje ovog maloprodajnog objekta privuklo je pažnju crnogorskih kupaca zbog visokog kvaliteta, moderne linije koja prati poslednje svjetske modne trendove, i što je najvažnije, zbog pristupačnih cijena proizvoda. “LC Waikiki” nudi modne kolekcije za cijelu porodicu i sve uzraste, od odjeće za bebe, djecu i tinejdžere, pa do kolekcija za žene (posebna kolekcija namijenjena trudnicama) i muškarce. Ono što ovaj brend izdvaja iz mora sličnih brendova jeste definitivno najbolji odnos cijene i kvaliteta. Kombinacija dobro poznatog turskog pamuka, modernog dizajna i prihvatljivih cijena je svakako ključ njihovog uspjeha.

Filozofija brenda je da svako zaslužuje da se dobro obuče po pristupačnoj cijeni, pa LC Waikiki omogućava ljudima da uživaju u modernoj odjeći, koja je dostupna svima po povoljnim cijenama. Rast kompanije je konstantan tokom 20 godina, kako na domaćim, tako i na međunarodnim tržištima. Novootvoreni objekat prepoznatljiv je po jedinstvenom vizuelnom identitetu, prijatnoj i toploj atmosferi i pristupačnoj organizaciji prodaje, koja omogućava kupcima da lako i brzo pronađu sve što im je potrebno!

Povodom otvaranja, od danas pa do 15. novembra aktuelna je akcija 3 + 1. Na tri kupljena artikla, četvrti dobijate gratis.

*Fotografija: Filip Kršić, web site brenda