Večeras je u novoj poslovnoj zgradi pored hotela “Podgorica” predstavljen beauty concept store “Sophie’s Beauty Line”. Store je otvoren sa puno ljubavi i sa željom da se napravi jedno drugačije, savršeno mjesto. Ideja je da na jednom mjestu možete naći i dobiti sve što je potrebno jednoj dami u dijelu frizerskih, kozmetičkih i estetskih usluga, kako bi bila zadovoljna, lijepa i uspješna. Beauty concept store je nešto što za svaku ženu predstavlja mjesto gdje uživa i spaja lijepo, zdravo i korisno, a dame koje su njihovi klijenti ovdje zaista uživaju i osjećaju se posebnim. Na jednom mjestu, ženama je ponuđen kvalitet, pristupačne cijene i profesionalizam. “Sophie’s Beauty Line” je više od salona ljepote. Pored glavnog cilja, kvaliteta bilo koje usluge iz široke ponude, sa velikom pažnjom misle o svemu, kako bi vaše vrijeme provedeno ovdje bilo pravo uživanje, a ne samo obaveza uljepšavanja.

Uz nama već znane profesionalce, kao što je Danijel Arnaut, “Sophie’s Beauty Line” koristi i luksuzne preparate u svakoj oblasti njege ljepote: tu su „Philip B.“, “Redken” i “Balmain” rituali u liječenju, njezi i kolorisanju kose, zatim “O.P.I.”, “CND” i “Jessica” brendovi lakova za nokte, i još mnogo procedura koje primjenjuju, a koje su predstavljene prilikom otvaranja. Osim što navedene brendove koriste u ovom predivnom beauty concept store-u, on je ujedno i ekskluzivni distributer istih, pa ih ovdje možete kupiti u maloprodaji za vašu kućnu upotrebu, ali i u veleprodaji. Svi ovi brendovi su u kozmetičkom svijetu poznati kao izuzetni i vrlo cijenjeni, pa ih nije potrebno posebno predstavljati.

Ne treba zaboraviti ni činjenicu da će concept store biti domaćin profesionalcima koji brinu o izgledu domaćeg jet – seta, kao što su poznati frizer Stevan Radivojević i master za obrve, Adam Adaktar, a svi oni koji žele usavršiti svoje profesionalne vještine u radu sa tzv. “puder” obrvama i tehniku ruskog manikira, to će moći da urade upravo ovdje, jer će “Sophie’s Beauty Line” organizovati i ove obuke. Prva od njih je zakazana već za period od 24 – 28. januara, kada je planiran Adaktarov masterclass i edukacija za rad “puder” obrva. Prijave su toku, a kako je broj mjesta ograničen, obezbijedite svoje na vrijeme.

Fotografija: privatna arhiva, Jovana & Đorđe Photography (za MNE Magazin)