Svaka žena želi da zna bar neke osnove što se tiče šminkanja. Internet i YouTube su nam uvijek na raspolaganju, ali tada može doći do grešaka u šminkanju, baš zato što možda upravo sada gledate neku devojku koja nema ni približne crte lica ili oblik očiju kao vi. Zato je važno da vas neko stručan usmjeri na pravi način. Zato je tu naša Snežana Grba i njen kurs “Našminkaj se sama”. Sve ono što ste željele da znate, a nijeste smjele da pitate sada je moguće, uz kurs šminkanja za sve vaše važne prilike, bilo da je to u pitanju dnevni ili večernji izlazak, posao, sastanak, ili nešto drugo.

Cilj kursa je da naučite kako da istaknete ono najlepše na svom licu i koje tehnike u šminkanju će kod svakog pojedinačno imati najbolje i najljepše rezultate. Na ovom kursu sami birate tehniku šminkanja koju želite da savladate, u cilju da šminka traje cio dan bez razmazivanja. Upoznaćete sebe i svoje lice i naučiti kako da šminkom istaknete svoje najbolje karakteristike. Pored tehnike šminkanja očiju, učimo kako da sakrijemo nepravilnosti na licu, vizuelno „suzimo“ nos, istaknemo jagodice, podignemo spuštene kapke… Ako postoji tehnika šminkanja koju želite da naučite kako bi mogle same da se sredite za posao, fakultet, izlazak ili bilo koju drugu priliku, ovaj kurs šminkanja je za vas.

Mnoge djevojke vole da prate trendove u šminkanju pa zato često vidimo uniformisana lica na ulici. Svako lice je drugačije i najljepše izgleda kada se šminka prilagodi fizionomiji, a ne kada se oblik lica po svaku cijenu prilagođava trendu. Ukoliko želite da obnovite svoju šminku, na ovom kursu ćete dobiti konkretne predloge i savjete za kupovinu, kako bi se mogle spremiti za svaku važnu priliku koja slijedi.

Sva šminka i četkice za rad na časovima su obezbijeđene, ali je poželjno da i vaši alati budu pri ruci da biste mogli da ih uporedite i kasnije koristite na način koji ste naučili na kursu. Kurs koji se održava u grupi je zabavan i dinamičan i tu se dodatno uči dok zajedno radite, griješite i napredujete. Uz ovaj kurs postaćete sam svoj najbolji šminker! Nakon završenog kursa vidjećete razliku između vas i drugih djevojaka koje to rade same.