U prijatnoj atmosferi u Baru (Vladimira Rolovića 22), kompanija “Donator” otvorila je novu, redizajniranu radnju italijanskog modnog brenda OVS. Na žurci organizovanoj povodom otvaranja, među velikim brojem radoznalih koji su među prvima željeli da kroče u novi prostor, našli su se predstavnici Crne Gore na Eurosongu i blogerka Kana Tomašević. Nova OVS radnja u Baru nudi nova iskustva i imidž koji će biti mladalački, dinamičan, baziran na trendi garderobi po cijenama dostupnim svima, ali sa posebnim osvrtom na kvalitet i poštovanje prema društvenom okruženju. OVS garderoba pruža mogućnost slobode i kreiranja sopstvenog stila.

Moderan imidž kreiran je poslednjih godina kroz studiju kombinovanja stila, eksperimenata i istraživanja po nazivom “OVS oblast dizajna”. OVS oblast dizajna podrazumijeva ekskluzivno partnerstvo sa velikim imenima iz svijeta italijanske modne industrije, renomiranim dizajnerima i talentima sa najpoznatijih internacionalnih modnih škola, koji zajedno ujedinjuju izgled i doživljaj kolekcija.

“Oviesse” je, inače, vodeći italijanski modni brend za cijelu porodicu. Kreiran za muškarca, ženu i dijete, nudi svojim kupcima jedinstven modni doživljaj kupovine, konstantno unapređujući svoj osnovni koncept. U njihovoj novoj kolekciji za proljeće/ljeto 2019, žene su mogle birati između svakodnevne ležerne odjeće za mlađe i nešto prefinjenijih komada, inspirisanih modom za dame koje žele najnovije trendove. S obzirom na to da OVS nudi i bogatu ponudu kvalitetne muške odjeće, ne čudi što su mnoge dame na otvaranje došle u pratnji jačih polovina.

*Fotografija: Jovana Iković i Đorđe Cmiljanić