“Adaktar” tim sa svojim dugogodišnjim iskustvom (još od 1994. godine), stručnim timom već decenijama uljepšava i usrećuje svoje klijente, što rezultira bezuslovnim povjerenjem istih. Njihov cilj je da ženama obezbijede odlične usluge, ispraćene najkvalitetnijom opremom, pod sterilnim uslovima i u prijatnom ambijentu. Po prvi put u Crnoj Gori, kroz saradnju sa ekskluzivnim salonom “Sophies Beauty Line”, predstaviće tehniku mikropigmentacije i put do savršenih “Adaktar” obrva. Preko ovog salona, možete zakazati svoj termin i dobiti sve potrebne informacije o dolasku tima u Podgoricu.

Mikropigmentacija predstavlja estetsku metodu namijenjenu korigovanju, mijenjanju i uljepšavanju određenih nedostataka na licu žene (ili obrve, kapci ili usne), unošenjem pigmenata u prvi sloj kože. Mikropigmentacija je, zapravo, trajna šminka i može trajati od 1 do 5 godina, u zavisnosti od mjesta gde se radi i od tipa kože na kojoj se radi. Tačnije, na nekim djelovima lica će trajati duže, a na nekima kraće. Kada govorimo o mikropigmentaciji obrva,  ona traži obnavljanje tek nakon 12 do 18 mjeseci nakon prvog tretmana (zavisno od tipa kože). Mikropigmentacija ili trajna šminka, kao takva, ne zahtijeva specijalno održavanje, osim klasičnog svakodnevnog održavanja higijene. Ukoliko se pravilno održava, postoji vjerovatnoća da će i trajati duže.

Međutim, imuni sistem svakog organizma se stara ze eliminaciju pigmenta iz kože i ta eliminacija nije potpuno ujednačena u smislu količine i intenziteta boje. Ukoliko se ne obnovi prethodni rad, boja će sama izblijedjeti i tako postepeno nestajati iz kože. Postoje i laseri kojima je brže izbacivanje pigmenta iz kože klijenata apsolutno moguće poslije samo nekoliko tretmana. Dakle, sam proces mikropigmentacije je polutrajan, pa ostavlja mogućnosti promjena i eventualnih korekcija, u skladu sa ličnim senzibilitetom klijenata. Tehnikom sjenčenja, dobija se prirodan, realističan efekat obrva, koji doprinosi svakodnevnom izgledu, nezavisno od šminke. Tretman, sam po sebi, nije bolan, a nivo neprijatnosti zavisi od stepena osjetljivosti kliljnta. Za sam rad, koristi se dizajn koji je kliljent sam odabrao ili odobrio na pregled onoga ko radi/umjetnika.
“Adaktar” tim takođe radi i edukacije iz oblasti mikropigmentacije. Polaznicima se obezbjeđuje uvod u svijet estetike, časovi teorije, kao i praktičan dio upoznavanja sa aparaturom i propratnom opremom, a osposobljavaju ih i za susret sa revolucionarnom tehnikom aplikovanja pigmenta u dodiru sa prirodnom kožom. Program edukacije sastoji se iz tri dijela: teorijskog, praktičnog i polaganja, a nude mogućnost individualne i grupne obuke.