“Coccodrillo” je svjetski poznat brend dječije odjeće, koji potiče iz Poljske i donosi modernu i bezbjedna odjeća namijenjenu bebama, pa sve do 14-godišnjaka. Firma se bavi kreiranjem, proizvodnjom i distribucijom odjeće. Rastuće tržište i kontinuirana potražnja odjeće za djecu značila je da je velika grupa kupaca počela da traži najkvalitetnije proizvode, a birali su Coccodrillo, kod koga je od samog početka naglasak stavljen na kvalitet i estetiku, vjerujući da će te vrijednosti obezbijediti uspjeh u tržišnoj utakmici. Samo na tržištu u Poljskoj Coccodrillo ima oko 250 radnji, od čega su više od polovine franšize. Na tržištima Evropske unije djeluje oko 150 radnji, ali se odjeća ovog brenda može kupiti i u Aziji, Australiji. Sveukupno, brand Coccodrillo prodaje se u gotovo 500 butika širom svijeta.

Svake godine dizajneri kreiraju kolekcije za jesen-zimu i proljeće-ljeto za djevojčice i dječake, ulažući veliki napor da pomognu roditeljima i njihovoj djeci da pronađu ono što za čime tragaju. Kompanija pridaje najveći značaj kvalitetu i funkcionalnosti, a ono što Coccodrillove kolekcije odjeće najviše izdvaja od drugih brendova je inovativni pristup novim tkaninama i bojama. Odjeća je izrađena od finih tkanina, a sve je dostupno većini potrošača, jer brend donosi kvalitet po vrlo povoljnoj cijeni. Pored toga, radnje nude i dodatni asortiman poput cipelica, tenisica, torbi, sportske odjeće… Dakle, sve za dijete, od glave do pete.

Predivnu novu “Coccodrillo” kolekciju možete potražiti u “Kids Land” radnji u tržnom centru “City Mall”, a od četvrtka će biti dostupna i u Ulcinju.