Očekivale ste da ćete morati čekati do jeseni kako bi isprobale essence novitete? Ako je tako, imamo dobre vijesti za vas: essence već ovog mjeseca proširuje svoj asortiman i donosi nam “this is me.” kolekciju ruževa za usne i lakova za nokte u 20 novih nude nijansi, koje odgovaraju svakom tonu kože. Od light do dark nijansi, sigurno ćete pronaći svoj savršenu kombinaciju. Kolekcija “this is me.” je apsolutni vrhunac ažuriranja asortimana, “this is me” je za svaku od nas: lijepe smo, snažne, slobodne i jedinstvene, posebno kada odlučujemo o svom izgledu. Upravo to nam pruža ovaj essence update kolekcije, da nađemo savršenu kombinaciju laka i ruža, kombinaciju koja će naglasiti vas i vašu jedinstvenost. Savršeno kreiran kako bi odgovarao različitim tonovima kože, „this is me.“asortiman nudi savršen par istih boja lakova za nokte i ruževa za usne. Zahvaljujući izboru od 20 nude nijansi, svaki tip kože sigurno će pronaći savršenu beauty kombinaciju, bez obzira na priliku. Zahvaljujući usklađenim nijansama boja laka za nokte i ruža za usne, na prvi pogled možete prepoznati usklađeni duo. Stoga nemojte čekati, požurite i pronađite svoj par iz snova! Kolekcija koja stiže ovog mjeseca biće dostupna u svim Cosmetics marketima.

this is me. ruž za usne

Ovaj semi-mat ruž, dugotrajne teksture nudi 20 novih nude nijansi. Pruža lagodan osjećaj na usnava, a neće vas ostaviti ravnodušnim njegova visoka moć pokrivanja (preporučena maloprodajna cijena: 2,80€).

this is me. lak za nokte

Ruž za usne iz „this is me“ asortimana pronalazi svog partnera u zločinu u 20 lakova za nokte u odgovarajućim bojama. Formula veganskih lakova u nude nijansama odgovara „shine last & go!” asortimanu, koji nam se već pridružio tokom ažuriranja noviteta za proljeće/ljeto. Brzosušeća formula osigurava optimalnu trajnost, intenzivnu boju i sjaj na noktima (preporučena maloprodajna cijena: 1,95€).