Svi se dive prelijepim kreacijama na filmskim manifestacijama, u glamuroznim časopisima i na pistama visoke mode. Većina žena ima želju da bar na jedan dan mogu izgledati glamurozno i osjećati se poput princeze. Ono što jeste problem, haute couture je oduvijek bio skup. Brend ALMÉ couture nastao je iz želje da glamurozne modele učini dostupnim široj masi.

Svaki model je dizajniran i proizveden u Evropi. Artikli se izradjuju ručno sa mnogo preciznosti i  posvećenosti. Uz svaku kolekciju modna kuća ALMÉ couture drži korak sa potrebama kupaca. Osluškuju tržište i u interakciji sa zahtjevima klijenata, vrlo brzo izbacuju nove modele. Takođe, trude se da u svakoj novoj kolekciji ubace različite stilove. Osim pret-a-porter kolekcija, modna kuća radi vjenčanice i dječiju garderobu, da bi njihovi klijenti ostali vjerni brendu u svojim najvažnijim trenucima.

Ono što je zajedničko svim artiklima jeste da su glamurozni i sa pristupačnom cijenom. Divna vijest za sve djevojke iz Crne Gore je ta da su ALMÉ couture haljine od danas dostupne u našem i vašem omiljenom beauty concept store-u Sophie’s Beauty Line.