Čini se da mornarski stil nikad neće izaći iz mode. Iz godine u godinu, uvijek postoje aktuelni modeli koji snažno ističu prugasti dezen, pa tako ni ova sezona nije prošla bez morskih tonova. Takođe, poslednjih sezona, trendi su i narukvice s sidrom, koje izgledaju vrlo estetski na ruci vlasnika. Postoji mišljenje da je narukvica sa sidrom muški simbol. I zaista, gotovo svi dječaci sanjaju o odrastanju i osvajanju mora i okeana. Možda je to razlog popularnosti ovog nakita, kako među “jačim”, tako i među nježnijim polom.

Crnogorski brend B-Man, prepoznavši snagu društvenih mreža i usmene preporuke, svojim narukvicama počeo je osvajati tržište. To je recept kojem teže brojni svjetski brendovi u ovo digitalno doba i sve se više čini kako itekako dobro funkcioniše, jer dobar glas se daleko čuje ako iza sebe imaš kvalitetan proizvod s pričom. A B-Man ima sve to, upakovano u minimalističke narukvice sa detaljem u obliku sidra. Njihova poruka je “Only the brave”, a njome žele promovisati povezanost, snagu i stabilnost koja vas veže uz nekoga ili nešto. Narukvice različitih boja, rađene ručno od najkvalitetnijeg mornarskog kanapa, povezane su malim sidrom, a obzirom na raznovrsnost, mogu se kombinovati uz druge modne dodatke kao što su satovi ili narukvice.

Boje, duh, poštvanje tradicije, originalnost i doslednost ogledaju se u ovim narukvicama. Stil koji se ogleda savjesnošću, individualnošću i različitim standardima kvaliteta, čini suštinu ovog brenda, a očuvanje pomorskih korijena ogleda se u asortimanu proizvoda, koji ne robuje brzo promjenljivim trendovima. Zato B – Man kreira izuzetne i vanvremenske narukvice.

Make – up: Ana Bešović (Škola šminkanja Sneža Grba)