Jedinstveni, nadahnjujući make up proizvodi za neodoljiv miks prirodnog i izražajnog izgleda – to donosi ažuriranje essence asortimana za sezonu koja je pred nama. Bez obzira birate li prirodan izgled i njegovanu kožu, voluminoznu maskaru koja traje 24 sata ili oči koje blistaju u naglašenim i jarkim bojama, sa novim proizvodima i alatima svaka kraljica ljepote će u trenu dočarati svoj omiljeni izgled na licu.

Novi HELLO, GOOD STUFF! asortiman je u potpunosti u skladu s motom “Čista ljepota”, jer je moto: Ono što je dobro za vašu kožu, dobro je i za vas! Svih šest proizvoda sadrži najmanje 90% prirodnih sastojaka, veganski su i formulisani bez mikroplastike, parabena, PEG-ova i mineralnog ulja.

Prava zvijezda novog asortimana je novi Pretty Natural hidratantni puder, koji je razvijen zajedno s potrošačima. Njihove želje: veganski puder, lagan poput pera koji iza sebe ostavlja prirodnu završnicu, pruža hidrataciju od 24 sata i dostupan je u nekoliko nijansi.

Pored toga, asortimanu se pridružuju novi inovativni proizvodi za izražajni stil šminkanja očiju, proizvodi za usne i besprekorne nokte.

A za one koji žele više: uzbudljivi tutorijali, cool video zapisi i zanimljive vijesti iz essence svijeta mogu se pronaći na kanalima društvenih mreža.

Novitete možete potražiti na policama svih “Cosmetics” marketa.