Poznato je da američki brend Steve Madden slavi odvažan stil, kreativnost i individualnost. Zato ne čudi činjenica da ga bira poznata diva, koja ne samo da je kraljica muzičke scene, već pomjera granice i na modnoj sceni i njom uspješno vlada decenijama!

Jelena Karleuša je poznata po urbanom, glamuroznom stilu koji nikada ne prolazi neopaženo. Zato je njen izbor brend STEVE MADDEN. Cirkoni, nitne, koža i vrtoglavo visoke potpetice bili su njen izbor za finale prošle godine, jedne zaista isto tako vrtoglave godine!

Ove sezone dominantna je bila krem boja u svim nijansama. 50 nijansi bež je i Jelein izbor – špicaste polučizme sa nitnama, duboke čizme do koljena i naravno torbica da upotpuni svaki njen autfit.

Za novogodišnju noć njen izbor bili su svjetlucavi modeli. Urbani, srebrni komadi sa cirkonima i šljokicama upotpuniće lude noći, ne samo za Novu godinu, već i za svaki sledeći posebni trenutak.

Iako uvijek bira glamur prije casual wear-a, Karleuša zna da iskombinuje i ponese svakodnevne komade kao niko drugi! Tako je za dane odmora i laganih zimskih šetnji odabrala obuću koja će dopuniti svaku njenu sportsku kombinaciju.