Dobre vijesti za sve ljubiteljke ljepote kojima je stalo do okoline i prirodnih sastojaka koliko i do iznenađujućeg i autentičnog izgleda: predstavljamo CATRICE Clean ID kolekciju čije je zaštitno lice poznata pop zvijezda Sara Jo.

Sara Jo u muzičkom je svijetu postigla zavidan status, dok kozmetika Catrice u beauty svijetu predstavlja kultnu makeup ikonu. Kada se ovo dvoje genijalaca na tronu spoji u jedno, rezultat je besprekorna saradnja koja donosi limitiranu kolekciju „CLEAN ID“.

Pop zvijezda i trendseterka savršeno se uklopila kao zaštitno lice kampanje čiji inovativni proizvodi pouzdano osiguravaju bezbrižan, blistav izgled.Prikazala je Catrice ženu koja njeguje svoj prirodan izgled, a istovremeno zrači samopouzdanjem i glamurom, uz neodoljive proizvode kojima je stalo do okoline i prirodnih sastojaka. Proizvodi su veganski i cruelty free, kao i svi CATRICE proizvodi. Dolaze bez silikona, parabena, PEG veza, mineralnih ulja i mikroplastičnih čestica i podržavaju održivi uzgoj palminog ulja (to se odnosi i na derivate palminog ulja), ako ih proizvodi sadrže.

Upoznajte čistu ljepotu by CATRICE!