Topli dani, more, povratak na plaže, muzika i ples, so u kosi, kokteli i haljinice… Konačno! Ljeto i godišnji odmori donose dugo željenu priliku da se opustite i zaboravite na svakodnevne obaveze, a njegove prave čari osjetićete ukoliko se opredijelite za destinaciju koja će vas na više načina oplemeniti. Na prelijepom Jadranu možete pronaći šta god da tražite od odmora – netaknutu prirodu, savršene plaže i skrivene uvale, šoping i provod, glamur, kristalno plavo more, jedinstvenu gastronomiju. Kako bismo vas podstakli na istraživanje destinacija koje možda do sada niste posjetili, vodimo vas u nezaboravnu modnu avanturu sa brendom Jalize. Nakon čarobnog Dubaija i kampanje “Ya Amar”, modnu razglednicu šaljemo sa biserne obale Hrvatske, tačnije iz Splita i sa Hvara.

Istorija Splita prebogata je i preburna da bi se mogla opisati. Punih 17 vjekova traje priča o Splitu, još otkako je rimski car Dioklecijan odlučio da baš na tom poluostrvu izgradi palatu u kojoj bi u miru proveo poslednje godine svog života. U tih 1700 godina palata je polako postajala i postala grad, koji danas mami bogatom tradicijom, veličanstvenom istorijom, ljepotom prirodne i kulturne baštine. Grad sunca i mora savršeno je uklopio modni svijet u svoje istorijske obrise, pa i ne čudi što je upravo ovdje nastala kampanja za novu Jalize ljetnju kolekciju, koja nosi naziv “Getaway”.

Jalize i u novoj kolekciji donosi komade koji “mame uzdahe”, kreće se u aktuelnom modnom ritmu i svojim autentičnim komadima ostavlja upečatljiv dojam. Bez obzira da li je u pitanju beachwear, dnevna ili večernja kombinacija, svaki komad kolekcije veliča ljepotu žene jednostavnim, ali ujedno i glamurozno – classy outfitima, uz prefinjene detalje koji će vas uvijek iznova opčinjavati u šetnji gradskim ulicama. Ljeto je, inače, njihov omiljeni dio godine, jer je upravo ljeto vrijeme za Jalize timeless haljine, koje polako, ali sigurno, postaju njihov zaštitni znak.

Jalize nas kampanjom vodi u šetnju kroz ovaj drevni grad, ovim fotografijama kao da putujemo kroz vrijeme, posmatramo vrhunske primjere antičke arhitekture, srednjovjekovne romaničke crkvice i gotičke palate, renesansne portale plemićkih kuća, barokne fasade, sve do moderne arhitekture izvanredno uklopljene u bogatu baštinu. Kampanja nas, takođe, vodi u plovidbu otvorenim morem do njegovog veličanstva – Hvara, dok sunce grije visoko na horizontu. U ovakvoj atmosferi, Jalize komadi dolaze do punog izražaja.

Getaway kolekcija, kao i sve ranije kolekcije ovog sve popularnijeg brenda, odiše stilom, a inspirišu je glamurozne jahte, šetnje obalom mora, večere sa pogledom i zalasci sunca na pijesku. Kako ovdje završavamo ovo kratko, ali magično putovanje, uživajte u ljepoti Jalize žene, ali i Splita i njegovog starog grada i upijajte svaki momenat za koji su marljivo birani look-ovi sa fotografija. Na kraju, neka vam prelijepi ljetnji outfit, koji će krasiti vaše fotografije, bude najljepša razglednica sa ljetovanja.

*Fotografija: Mina Dišljenković – Moshi Creative