Fashion&Friends portfolio svjetskih modnih brendova dobio je pojačanje: stiže nam Trussardi!

Trussardi Group osnovao je Dante Trussardi 1911. godine u italijanskom gradu Bergamu. Zahvaljujući rafinisanom načinu izrade, uskoro postaje jedan od vodećih proizvođača kožnog aksesoara i zvanični dobavljač britanske kraljevske porodice. Šezdesetih godina Danteov unuk Nicola Trussardi došao je na čelo kompanije i ubrzo odlučio da revitalizuje brend kroz savremeniji dizajn i nove načine obrade kože. Nicola je osmislio i novi logo brenda – engleskog hrta, kao simbol brzine, dinamičnosti i energije.

Revolucija se nastavila i tokom osamdesetih. Trussardi je lansirao ready-to-wear kolekciju i uspostavio saradnju sa prestižnim italijanskim brendovima poput Alitalia, Garelli, Agusta i Alfa Romeo. Danas, brend predstavlja ultimativno lice modernog luksuza. Trussardi odjeća i aksesoari inspirisani su istovremeno i građanima svijeta, ali i osnovnim vrijednostima italijanskog dizajna, što ih je dovelo na vrh liste želja svih onih koji vole modu.

Brend Trussardi će, od sezone jesen/zima 2021,  biti dostupan u prodavnicama Fashion&Friends u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori.