Juče je otvorena renovirana Mil Pop radnja u Ulici 8. marta, kod Titeksa. Ovaj renovirani objekat, pored postojećeg asortimana kozmetike, make up-a, kožne galanterije, sredstava za ličnu higijenu, velikog izbora pidžama, nudi vam i nešto sasvim novo u pogledu kućne konfekcije. Najveći izbor veša i čarapa u Crnoj Gori obogaćen je novim brendovima kao što su Navigare, Pierre Cardin, Pompea, INTIMAMI, Gios, Jadea, Sergio Tacchini.

Bazirani na tradiciji, vođeni vlastitim vizijama, inicijativom i entuzijazmom u skladu sa razmjenom iskustava sa inostranim i regionalnim partrnerima, Mil Pop je kompanija prepoznatljiva po brizi o potrošaču, čije je povjerenje imperativ poslovanja. Bogat asortiman proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača, povoljne cijene i prepoznatljiv kvalitet usluge čine sve Mil Pop objekte prijatnim mjestom trgovine.

U svojim maloprodajnim objektima Mil-Pop nudi širok i raznovrstan asortiman više i niže cjenovne kategorije kozmetike, dekorativne kozmetike, programa za bebe, parfema, profesionalnog programa za frizere, čarapa, intimnog rublja, kupaćih kostima, bižuterije,  kožne galanterije, torbi, novčanika, kaiševa, putnih i poslovnih torbi, obuće, kućnog programa, igračaka kao i kompletan plažni program i školski pribor.

*Fotografija: Marko Gardašević