Uđite u novu 2022. godinu sa stilom, uz savršenu dozu raskoši i glamura koju pruža praznična kolekcija KIKO Milano A Holiday Fable. U novogodišnjoj noći sve je dozvoljeno, zato napravite pomak od klasičnog make up looka i poigrajte se šljokicama i shimmerom. Naglasite vašu ljepotu bogatom paletom boja, od svijetlih zemljanih nijansi sjenki za oči do zagasito crvene boje karmina.

 

Celestial Eyeshadow paleta dolazi u šarmantnom pakovanju sa ogledalom i nudi 12 različitih visokopigmentovanih sjenki za oči. Pored raznobojnog kolorita, u jednoj paleti možete da birate nijanse sa mat, metalik i sjajnim efektom. Koju god nijansu za oči da izaberete, kombinujte je sa tečnim ružem za usne sa matirajućim efektom Eternal Matte Lip Mousse u čak 6 različitih boja. Za poseban dodir koji će vaš novogodišnji look učiniti čarobnim, izaberite Fable Radiant Duo Blush And Highlighter. Upotpunite izgled maskarom Miracle Lash Makeover za duge i guste trepavice koje oduzimaju dah.

Posebna poslastica limitirane kolekcije je magični eliksir za svjež izgled Pearly Radiance Moisturizing Gel sa hidratantnim dejstvom. Kombinacija hijaluronske kisjeline i zlatnih mikro perli podariće vašem licu novu dimenziju blistavosti.

Inspirisani baroknim stilom i vintage novogodišnjim ukrasima, svi proizvodi dolaze u luksuznoj ambalaži u bordo i zlatnoj boji. Ukoliko još uvijek razmišljate čime da obradujete drage osobe za praznike, neodoljivi make up i skin care proizvodi A Holiday Fable biće savršen poklon ispod jelke.

Kolekcija koju morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici dostupna je na online shopu fashionandfriends.com.