Planiranje zimskih kombinacija značajno je duži i ozbiljniji proces od planiranja ljetnjih i zahtijeva da budete mnogo iskusniji, ali i maštovitiji modni stručnjaci.

Kreativni tim brenda Mango ove sezone potrudio se da ljubiteljima mode izbor učini dosta jednostavnijim i uz moderne haljine iz nove kolekcije ponudi idealan jednodjelni outfit za sve prilike.

Ove sezone posebno su popularne haljine od pletiva, koje će u isto vrijeme biti udobne, ali će vas i grijati u zimskim danima. Kako biste i dalje izgledali stylish možete ih kombinovati na debele čarape, ili čak nositi  preko denima, kao oversized džemper.

rebrasta midi haljina pletena midi haljina mini rolka – haljina teksturirana mini haljina rebrasta mini haljina

 

Mjesec u kojem iščekujemo novogodišnje praznike period je u godini kada želimo biti posebno elegantni, stoga predlažemo modele koje će istaći vašu ženstvenost. Crna haljina odjevni je klasik koji svaka žena treba da ima u svom ormaru. Nosiva je u svim prilikama, a uz nju možete kombinovati šta god poželite.

Neka vaš karakter bude smjernica za biranje modela – od ultra otmenih za veče, prefinjenih za poslovne proslave ili casual modele za opušteniije izlaske.

crna mini haljina srebrna midi haljina mini haljina na preklop midi košulja-haljina

Odabrane modele iz nove kolekcije možete pronaći u Mango prodavnici u tržnom centru Delta City u Podgorici, kao i na online shopu fashionandfriends.com.