U ovoj beauty godini postepeno vraćamo sve više slobode stajlingu. Sa novim CATRICE ažuriranjem za sezonu proljeće/ljeto 2022, spremni smo za jedinstven, intenzivan izgled šminke i konačno smo ponovo raspoloženi za cool i kreativne eksperimente sa stilizovanjem. U isto vrijeme, otkrili smo sopstveni dom kao oazu blagostanja tokom protekle godine, opuštajući se u kućnoj varijantu uz rituale njege i vremena za sebe, a ujedno smo stekle zdrave rutine njege kože koju želimo čuvati.

Ovi trendovi se ogledaju u novim CATRICE proizvodima, kao i u njihova četiri trenda za narednu godinu:

WE ARE BACK ON THE GO: ponovo smo u pokretu i tražimo proizvode koji rade brzo, lako i pouzdano, za brze popravke tokom dana ili u pokretu. Trenutno je u modi multifunkcionalna ljepotica koja u jednom trenutku ima više od jedne svrhe!

FUN FOLLOWS FUNCTION: zabava prati funkciju, pa želimo da ponovo udahnemo više radosti i pozitivnih vibracija u naš izgled. To je lako postići smjelim bojama, razigranim dizajnom, iznenađujućim efektima i neobičnim teksturama koje stvaraju osjećaj sreće, dok povećavaju efikasnost proizvoda.

 

TALKING ‘BOUT MY … GENERATION INGREDIENTS: Ovaj trend se fokusira na aktivne sastojke. Već znamo koji su sastojci posebno prikladni za našu kožu, ali uživamo i u isprobavanju novih.

U poslednje vrijeme sve više obraćamo pažnju na sopstveno blagostanje – zato se četvrti trend ove sezone zove GOOD FOR YOU! U isto vrijeme, ovi proizvodi nijesu dobri samo za nas, već i za životnu sredinu!

Sve nove proizvode možete potražiti u “Cosmetics” marketima.