Diesel je lansirao novu DIESEL SPORT kolekciju koja predstavlja savršen balans fitnesa i rekreacije. Bilo da želite autentičnu i udobnu kombinaciju za trening ili svakodnevni, neobavezni stajling, ova kolekcija vam nudi mnogobrojne modele u kojima ćete se osjećati u isto vrijeme ležerno i u trendu,  za koju god od ove dvije varijante da se odlučite. Nova linija proizvoda kreirana je sa ciljem da upotpuni aktivan, dinamičan, opušten i trendi način života. Kolekcija inspirisana retro vajbom uzela je inspiraciju od ikoničnih, prepoznatljivih Diesel detalja kao što su color blocking, logo taping, kao i smjela estetika devedesetih i ranih dvijehiljaditih.

Diesel ovom sportskom kolekcijom nije ni ovog puta zanemario tehnička poboljšanja kao što su sportski topovi posebno dizajnirani za udobnost  i pokrivenost, brzo sušenje, UPH zaštita, materijali otporni na vjetar i kišu, reciklirani poliester i još mnogo toga.

Nova Diesel kolekcija dostupna je u Fashion&Friends multibrend radnjama u Podgorici, Kotoru, Budvi, Nikšiću i Baru, kao i na fashionandfriends.com online shop-u.