Crnogorska Prijestonica će i ove godine biti domaćin najvećeg muzičko-pivskog festivala, Montegro Beer Festa, od 29. do 31. jula, čiji je organizator: MNEvent, a generalni pokrovitelji: Vlada Crne Gore, Prijestonica Cetinje i Turistička organizacije Prijestionice Cetinje. Drugi po redu i najveći muzičko-pivski festival, je jedini festival ovakvog tipa, a ulaz je i ove godine besplatan. Montenegro Beer Fest je pod brendom prestižnog Belgrade Beer Festa koji se održava u Beogradu već punih 18 godina, a Cetinje će i ovog ljeta ponovo biti centar pivske, muzičke i gastronomske ponude regiona. Posredstvom partnerske firme MNEvent i Prijestonica Cetinje kao domaćin, odlučili su da Cetinju i Crnoj Gori poklone ovu prestižnu manifestaciju koja ima za cilj da okupi najbolje regionalne rok i pop sastave, kao i najbolje što nudi regionalno pivsko tržište u ovom momentu.

Festival prepoznat na svjetskom nivou i ovog ljeta se pojavljuje u novom ruhu sa najboljim regionalnim zvijezdama uz čije će prepoznatljive kompozicije fanovi imati priliku da uživaju na Cetinju. Publika će i ove godine imati priliku da uživa tri večeri u spoju vrhunske muzike jednih od najpopularnijih regionalnih zvijeda, kao i pivskih ukusa, tradicionalne crnogorske kuhinje i kulturno-istorijskih vrijednosti Cetinja. Montenegro Beer Fest će biti centar dobre zabave ovogodišnje ljetnje sezone u Crnoj Gori i tradicionalno, mjesto okupljanja različitih uzrasta. Prizma bend, grupa Tap 011, muzička grupa Who See, Van Gogh, bend Sunshine, rok grupa Hladno pivo, Toni Cetinski i drugi će i ovog puta svoje fanove oduševiti prepoznatljivim kompozicijama i dobrom zabavom.

Iskustvo u organizaciji 18 godina Belgrade Beer Festa, rezultati prepoznati na svjetskom nivou, potvrđeni kroz cijeli niz prestižnih međunarodnih i domaćih nagrada, partnerstvo sa najprestižnijim regionalnim i svjetskim kompanijama, kao i brojne kulturne, istorijske i turističke vrijednosti Cetinja, garancija su vrhunskog užitka ovog ljeta na Festivalu. Posjetioce očekuje sjajan izbor piva najpoznatijih pivara iz zemlje i regiona, kao i onih koji tek stiču svoju prepoznatljivost na tržištu.

Sjajna muzika, kultura i istorija će se preplitati i pričati najljepše priče ovog jula na cetinjskim trgovima.

Satnice nastupa svih izvođača možete pogledati u nastavku.