Poznati američki brend Steve Madden priuštio je sinoć beogradskoj publici impresivno iskustvo koje predstavlja potpuni pomak od klasične modne revije. Preko 400 zvanica uživalo je u savršenoj fuziji mode i pop kulture, uz teatralni performans jedne od najvećih muzičkih zvijezda u regionu.

Prvi dio revije obilježili su modeli iz najnovije kolekcije koja slavi njujorške korijene brenda: štikle u dramatičnim bojama ružičaste, neon zelene i narandžaste, uvek trendi mokasine, zavodljive čizme preko koljena u metalik nijansama i kultne booties koje su osvojile kupce od osnivanja brenda 1991. godine. Posebnom vizuelnom utisku doprinijele su Steve Madden shopping kese u kojima su defilovale manekenke, skrivajući tako osobu a naglašavajući obuću. Glam look modela naglašen je kosom skupljenom u visoki rep brenda Balmain Paris Hair Couture, koji se nalazi na tronu premium linija za njegu kose.

U drugom dijelu revije, grupa igrača izvela je tačku u jesenjim sneaker modelima, prenoseći pokretom i dinamikom tijela energiju sa njujorških ulica.

Najveće iznenađenje večeri priredila je muzička diva Jelena Karleuša, koja predstavlja otelotvorenje Steve Madden alfa žene: slobodnu i snažnu ličnost sa potpunom kontrolom nad svojim životom. Jelena je prošetala modnom pozornicom u fuksija čizmicama sa platformom i bodiju koji je maksimalno istakao njenu figuru, a cijeli look zaokružila je neočekivanim detaljem – velom u jarkoružičastoj boji. Muzička zvijezda je omogućila gostima da na trenutak uđu u njene cipele i osjete novi naboj energije i emocija.

Događaju su prisustvovale brojne ličnosti iz modnih, umjetničkih i šoubiz krugova uključujući Natašu Bekvalac, Ninu Janković, Luku Raco, Mihajla Veruovića Voyage, Minu Milutinović i Danijelu Dimitrovsku. Pored njih, u prvim redovima sjedjele su i popularne djevojke Instagrama Dunja Jovanić, Jasmina Šupeljak, Una Krlić i mnoge druge.

Fantastičnu Steve Madden obuću koja je prikazana na reviji možete potražiti u Fashion&Friends multibrend radnjama u Podgorici, Kotoru, Budvi, Nikšiću i Baru, kao i na fashionandfriends.com online shop-u ili kroz F&F aplikaciju.