Ponovo je najljepše doba godine: porodica se okuplja, stari prijatelji se, takođe, ponovo okupljaju. Jedinstveni trenuci se često stvaraju u danima prije Božića. CATRICE kolekcija “Sparks of Joy” obećava upravo to! Oči su prepune šljokica, obrazi blistaju, a usne i nokti sijaju – dobar provod je zagarantovan. Ekskluzivni proizvodi predstavljaju divne poklone za vaše najmilije, kao mali poklon za adventski kalendar ili kao zahvalnicu za Svetog Nikolu. U svakom slučaju, limitirano izdanje nudi sve što vam je potrebno za svečani izgled: paletu senki za oči sa 12 različitih nijansi, rumenila i ruževe u po dvije boje, kao i tri laka za nokte intenzivnih boja. Šta je ovdje posebno i drugačije? Svi proizvodi dolaze u jedinstvenom pakovanju, koje ne samo da dodaje božićni duh vašem stajlingu, već i vašem domu, jer neki čak mogu da se koriste i kao božićni ukrasi. To znači: šljokice su svuda!

Catrice “Sparks Of Joy” PALETA SJENKI ZA OČI

Uz paletu sjenki za oči CATRICE “Sparks of joy” ne postoje ograničenja za svečanu šminku: 12 savršeno usklađenih boja se kreću od smjelih do bež, zlatnih i bakarnih nijansi, omogućavajući vam da kreirate različite izglede. Bilo da je to uzbudljiv ili prirodni izgled: sve je moguće. Paleta dolazi u visokokvalitetnom pakovanju sa šljokicama – tako da je spoljašnost već vrhunski blistavi hit. Zahvaljujući integrisanom ogledalu, možete provjeriti i osvježiti svoju šminku u bilo kom trenutku.

 

Catrice “Sparks Of Joy” Satin RUŽ ZA USNE  

Poljupci su za dobre prijatelje… ili možda za samog Deda Mraza: zaista je lako sa satenskim ruževima CATRICE “Sparks of joy”! Ruževi punog izgleda dolaze u crvenoj i tamnocrvenoj nijansi. U skladu sa sezonom praznika, obije visoko pigmentisane boje su dugotrajne i imaju zadivljujući satenski finiš za ljubljenje ispod imele. Posebna pogodnost: ruževe možete da okačite na božićnu jelku zajedno sa njihovim prazničnim pakovanjem, garantovano će biti blistavo i privlačno za oči!

 

Catrice “Sparks Of Joy” RUMENILO U STIKU

Blijedi ten u hladnim zimskim danima? Od sada ne više! CATRICE rumenila “Sparks of joy” stvaraju blistav sjaj sa prirodnim finišom. Dolaze u dvije različite boje: crvena i roza. Kremasta tekstura se lako nanosi i blenda, a što više boje koristite, rezultat je intenzivniji. Hranljivi sastojci takođe obezbjeđuju dodatni sjaj. Koji je najbolji dio? Rumenilo u stiku se može koristiti čak i za ukrašavanje božićne jelke!

Catrice “Sparks Of Joy” LAK ZA NOKTE  

Zimski nokti, dolazimo! CATRICE “Sparks of joy” lak za nokte dolazi u tri trendi zimske boje sa visokom moći pokrivanja: nježna crvena, tamno zelena i lak sa zlatnim efektom. Oni čine idealne poklone tokom hladne sezone jer njihov praznični božićni dizajn stvara magične trenutke. Zahvaljujući praktičnom formatu, oni će takođe sigurno naći mjesto u bilo kom „uradi sam“ adventskom kalendaru ili božićnoj čarapi!

Limitirana “Sparks of joy” CATRICE kolekcija dostupna je na policama svih „Cosmetics“ marketa.