Uoči Dana zaljubljenih kada su svi pod pritiskom da je važno biti u savršenoj vezi, postavljamo  pitanje da li je ispravno ovaj praznik provesti bez partnera? Upravo riječi pjesme “Flowers” daju odgovor na ovo pitanje – mogu da volim sebe bolje nego što bi me ti volio! Budući da je ovaj praznik tik iza ćoška, sav pritisak oko savršene veze, savršene večere, kao i savršenog poklona za partnera je iritantniji nego inače. Valentines je rezervisan za kupovinu bioskopskih karata, kao i za romantičnu večeru sa laticama ruža u dvoje. No, da li je sve ovo neophodno raditi u paru?

Kada su u pitanju drugi, većina ljudi nema problem da ljubav pokaže. Međutim, ono što kod mnogih izaziva dosta nelagodnosti je upravo ona, možda i najznačajnija vrsta ljubavi, ljubav prema sebi. Ova nelagodnost u vezi samoljubavi je često uzrokovana pritiskom od strane društva, po kome je izražavanje ljubavi i naklonosti prema sebi odraz sebičnosti i samoživosti.

S tim u vezi, FOREO slavi objavljivanje nove pjesme Miley Cyrus pod nazivom “Flowers” u čiji prilog govori činjenica da je čitava kampanja na društvenim mrežama povodom Dana zaljubljenih u duhu ove numere koja se duboko povezuje sa vrijednostima i principima ovog vodećeg svjetskog medicinskog Skin-Tech brenda: njegovanje radosti života i bezuslovne ljubavi prema sebi!  FOREO vjeruje da je ljubav prema sebi važna u vođenju zdravog načina života.

Ljubav prema sebi je u osnovi kvalitetnog i ispunjenog života i pomaže u smanjenju stresa, izgradnji zdravih navika, čini nas produktivnijim i jača naše samopouzdanje. Pjesme su uvek imale moć da prodru u naše emocije, da nas rastuže i obraduju, a neke od njih su takođe mogle da nas osnaže i natjeraju da vjerujemo u sebe. U tom okeanu pjesama, kultni hit “I Will Survive” Glorie Gaynor se uvijek isticao. Ova pjesma se smatra simbolom osnaživanja i barem jednom je do sada povećala nivo hormona sreće svakome od nas.

Ubrzo nakon što je pesma “Flowers” objavljena, sama Gloria Gaynor je objavila video snimak pjesme na svom Instagram profilu uz poruku podrške: “Dok u Nešvilu radim na novoj muzici, po prvi put slušam pjesmu “Flowers” i sve što imam da kažem je – Miley, bravo! Tvoja nova pjesma šalje snažnu poruku osnaživanja i ohrabruje sve da pronađu snagu u sebi da istraju i napreduju.”

Zajedno sa Gloriom i Miley, FOREO poziva sve žene na putovanje ka ljubavi prema sebi i poručuje im da za ovogodišnji Dan zaljubljenih upoznaju sebe, svoje potrebe i želje i da sebe izvedu na romantičnu večeru!

Ali to nije sve…

FOREO vam takođe poručuje: “Kupite sebi cvijeće za Valentinovo, napišite svoje ime u pijesku, pričajte sa sobom satima i recite sve stvari koje ne razumijete. Ne zaboravite da držite sebe za ruku dok plešete… I na kraju, volite sebe bolje nego što bi vas bilo ko drugi volio!”