“Don’t hide away – come out and play“! Baš kao u pjesmi „Come out and play“ od Billie Eilish, više ne želimo da skrivamo novo ažuriranje essence za proljeće/ljeto 2023! Vrijeme je za razigrane eksperimente sa šminkom, izražajan izgled, intenzivne boje i iznenađujuće efekte! Vaše lice će uskoro postati platno za isprobavanje individualnih stilova i izražavanje vaše ličnosti.

Da bi šminkanje bilo zabavno, potrebni su nam proizvodi koji daju visoke performanse sa brzim rezultatima i koji se lako nanose. Naravno, ne treba zanemariti ni efekat njege kože. Zato novi i ponovo lansirani esencijalni proizvodi u ažuriranju kombinuju funkcionalnost, kvalitet, performanse kao i aspekte njege. Zahvaljujući multifunkcionalnim proizvodima, beauty ljubiteljima treba samo nekoliko osnovnih stvari za njihov izgled – bilo da je diskretan i pogodan za svakodnevno nošenje ili ekspresivan i jedinstven.

Zanima vas još više istaknutih stvari? Svakog mjeseca na www.essence.eu otkrivajte nova i uzbudljiva trend izdanja i ekskluzivne ponude na mreži. Inspirativni video snimci, uzbudljivi tutorijali i najnovije essence vijesti takođe se redovno prikazuju na njihovim kanalima društvenih medija i nude inovativne ideje za poseban izgled i samoizražavanje.

Sve proizvode možete naći na policama „Cosmetics“ marketa.