Armani beauty predstavio je novi Armani Sì Intense miris i proslavio desetogodišnjicu Sì franšize na regionalnom eventu u Zagrebu. U elegantnom i sofisticiranom ambijentu restorana Zinfandel’s u hotelu Esplanade održan je regionalni Armani SÌ event. Lansiranje novog Armani SÌ EAU DE PARFUM INTENSE mirisa ispraćeno je u društvu kolega i prijatelja brenda, koji su imali priliku iskusiti filozofiju i snaga riječi SÌ (Da).

Oda snazi da kažemo da, Sì (Da) predstavlja izbor vođen i razumom i emocijama. Reći Sì je reći da strasti, slobodi, ljubavi i samome sebi, te ohrabruje izraz savremene ženstvenosti.

Sì (Da) je najmoćnija riječ. To je izbor da prigrlite beskrajne mogućnosti života i svaki aspekt sebe.”, poručuje nam Giorgio Armani.

Tatjana Jurić, Zala Đurić i Dragana Kosjerina podijelile su što za njih znači SÌ; ljubav, umjetnost, sopstveno ja – sve je to ono što čini život i istinsku Giorgio Armani SÌ filozofiju.

Svi Armani prijatelji brenda predstavljaju ultimativnu viziju ljepote samog brenda. Džejla Ramović, Erna Saljević, Gina Damjanović, Zala Đurić, Tatjana Jurić, Dragana Kosjerina, Iva Mihalić, Nikolina Pišek – samo su neka od imena koja su obilježila desetogodišnjicu Armani SÌ mirisa.