Stigle su tople ljetnje večeri i idealna je atmosfera za odmor između planina i mora. Crna Gora nudi bezbroj mogućnosti, od izleta kraj Crnog jezera i vožnje brodićem Skadarskim jezerom, rafting Tarom, pa do posjete nacionalnom parku Lovćen. Ako ipak više volite duge šetnje kraj mora, ljetnje vrijeme je prepuno aktivnosti na kojima ćemo doživjeti divne trenutke, a najljepše treba ovjekovječiti. Kako bismo uspjeli u tome, treba nam kvalitetna kamera i izdržljiva baterija koja će uspješno pratiti ovaj tempo. Najnoviji uređaji Samsung Galaxy A serije su vaš idealan partner za sve avanture.

Kamera koja nas ostavlja bez daha

Mobilni uređaj koji stvara kvalitetne fotografije nezavisno od doba dana san je svakog ljubitelja fotografije. Ako tome dodamo realan prikaz živopisnih detalja, malo ko ostane ravnodušan; 64-megapikselna kamera na Galaxy A71 i 48-megapikselna kamera na Galaxy A51 pružaju realističan prikaz. Isto tako, ultraširoka kamera sa svojim vidnim poljem od 123 stepena prilagođena je ljudskom vidnom polju. Kristalno jasan fokus postiže se makro kamerom, snimanjem do najsitnijeg detalja, dok dubinska kamera omogućava dodatno isticanje Live Focus efektom.

Selfiji koji izazivaju divljenje, kao i visokokvalitetni pozivi, omogućeni su kamerom od 25MP s fokusom uživo koja dolazi s novim Galaxy A41 uređajem. Profesionalnost fotografija omogućena je i uz Samsung Galaxy A21s u sklopu kojeg je, baš kao i na Galaxy A41, glavna kamera od 48MP.

Vrhunski vizuelni doživljaj

Kako začiniti izležavanje na plaži ili unaprijed planirani piknik na Vrmcu? Definitivno dobrim filmom, serijom ili knjigom. S obzirom na to da Samsung Galaxy A serija dolazi sa ekranima u rasponu od 6,1 do 6,7 incha, gledanje ekranizovanog sadržaja dolazi na zadivljujućem nivou. Super AMOLED Infinity-U i Infinity-O ekran, zavisno od modela, dodatno pojačavaju taj doživljaj.

Baterija koja ne posustaje

Samsung Galaxy A serija vjeran je saveznik stvaranja uspomena putem kamere, kao i gledanja video sadržaja. Zašto? Upravo zbog izdržljive baterije i funkcije brzog punjenja. Svi uređaji dolaze s funkcijom brzog punjenja od 15W, dok Samsung Galaxy A71 od čak 25W. Velika baterija od 4.500 mAh i 4.000 mAh, na Samsung Galaxy A71, odnosno A51, omogućuje izuzetnu raspoloživost uređaja tokom dana. Samsung Galaxy A41 sa baterijom od 3500 mAh-a i Samsung Galaxy A21s sa čak 5000 mAh-a baterijom omogućavaju zadivljujuće korisničko iskustvo korišćenja uređaja.