Svaka modna sezona sa sobom nosi jedinstvene stilove, čineći promjenu godišnjih doba uzbudljivom kada govorimo o prilagođavanju garderobe i kreiranju novih modnih kombinacija.

Ako ste ljubitelj otkrivanja novih stilova, bićete iznenađeni svestranošću slojevitog oblačenja koje nam ove sezone donosi nova Mango kolekcija, čineći da se ove zime osjećate udobno i toplo, bez narušavanja stila.

Mekane puffer jakne dolaze u svim dužinama i bojama i možete se odlučiti za monohromatske klasične tonove, ali i za vibrantne nijanse poput crvene i zelene. Nećemo zaboraviti ni udobno i mekano pletivo, koje će naročito dobro izgledati u kombinaciji sa savršeno skrojenim ležernim pantalonama.

oversize ženska jakna    crni džemper   crop fit pantalone    crne čizme     zeleni džemper   cropped pantalone    špicaste čizme  pink ženski kaput

 

Pored modnog igranja toplijim odjevnim komadima, zima definitivno donosi i potpuno odrešene ruke i bezbroj mogućnosti za kombinovanje najrazličitijih aksesoara. Od kačketa i chic mornarskih kapa preko toplih kariranih šalova do nešto ekstravagantnijih marama.

Outfit nije zaokružen dok mu se ne doda  i poslednji detalj – moderna torba koja će učiniti da izgledate potpuno stilizovano.

kapa u mornarskom stilu crna kapa karirani šal bež marama kožna torba maslinasta torbica crna torbica

 

Odabrane modele iz nove kolekcije možete da pronađete u Mango prodavnici u tržnom centru Delta City u Podgorici, kao i u online shopu fashionandfriends.com.