Kolekcija Calvin Kleina za proljeće/ljeto 2022. slavi “All Together” za samoizražavanje i identitet. U kolekciji promišljaju budućnost, zajednicu i svijet u kojem živimo i predstavljaju novu generaciju Calvin Klein proizvoda svijetu kroz zajednice i grupe. Fokus je na povezivanju i dijeljenju Calvin Kleina. Ljudi se povezuju jedni s drugima stvarnim licima i stvarnim akcijama. U gradu,na ulici,u hladu i na otvorenom, srca i ruke su spojene i jedna drugu sija.

Kako bi se dočarala snaga zajedništva, u novoj kampanji za proljeće/ljeto 2022. prikazano je 136 različitih aktera, koji su najnovije Calvin Klein modele ponijeli u videu simboličnog naziva „All together“. Blockbaster serije Calvin Klein za proljeće i ljeto 2022. sa sloganom “All Together”, ne samo da je pozvao BLACKPINK – Jennie da nastupi, fotograf Glen Luchford i režiserka Melina Matsoukas takođe su regrutovali poznate ličnosti širom svijeta, uključujući Dominica Fikea, Arlo Parksa, Vincea Staples, Solange Knowles… Iz blockbuster imidža, možete vidjeti različite poznate ličnosti ispreplijetane u različitim scenama, kao što su skejtbord, ljubljenje na motociklu, trčanje u vodu, plivanje i ples na kiši, prikazujući Calvin Klein svakodnevnu ljepotu. Ovosezonsko vizuelno remek-djelo predstavlja novi pogled na kolekciju Calvin Kleina, reinterpretirajući klasike brenda novim proporcijama, krojevima i bojama, donoseći svjež pogled na kultne komade.

Zavodljivi minimalizam, duboko ukorijenjen u filozofiji brenda, odražava se ove sezone kroz monohromatske boje, klasične krojeve s modernim pomakom i komade koji će prkositi vremenu i prolaznosti trendova. Tako posmatrano, nova sezona vraća dizajn njegovim korijenima. Calvin Klein uklanja suvišne i komplikovane boje, odražavajući trenutni slobodan i ležeran životni stav, uz novo iskustvo udobnog oblačenja.

Ženska kolekcija donosi miks ležernih modela i onih koje možete nositi i u formalnijim prilikama. Najudobnije basic pamučne majice, midi haljine koje prate liniju tijela, teksas u različitim nijansama plave, elegantne bermude visokog struka – svi komadi koji će biti fokus vašeg proljećnog garderobera nalaze se u ovoj kolekciji.

 perforirana torbica                 rebrasti top                  jakna sa dva lica                         midi suknja          kožne patike

 

Liniju za proljeće/ljeto upotpunjuju patike i sandale pročišćenih linija, kao i upečatljivi aksesoari poput klasičnih rančeva koje će se savršeno uklopiti uz svaki stajling, bilo da idete u šetnju gradom ili se spremate za večernji izlazak.

 

mini teksas haljina                                        pamučna kapa sandale sa platformom                                 monogram ranac

 

U fokusu muške kolekcije su savršeno promišljeni krojevi i opuštena silueta. Uz bijelu, sivu i crnu boju, dominiraju i zemljane nijanse, kao što su zagasito narandžasta, bež i military zelena. Ključni komadi su duksevi sa kapuljačom i efektnim logotipom brenda, kargo pantalone, košulje stvorene za kombinovanje uz džins te T-shirt majice koje predstavljaju klasik svakog muškog ormara.

                              pamučna košulja                           crni kačket         sive patike                          teksas bermude

 

Nove modele iz kolekcije proleće/leto možete pronaći u Fashion&Friends prodavnici u Podgorici, Nikšiću, Budvi, Baru i Kotoru, kao i na fashionandfriends.com online shopu.